Nem megy fejébe a vér?
Hali.
Lehet orbitális hülyeséget kérdezek, de érdekel :)
A méhen belül, ugye már megfordul a baba fejjel lefelé a szülőcsatornába. És ugye.. gravitációnak köszönhetöen...nem meg a fejébe a vér? xD
ez kicsit nagyon nagy hle kérdés de ugy izgat a válasz :D
köszi :)
38 hetes kismama
A magzati keringés tanulmányozását ajánlom figyelmedbe (alapvetően az alsó végtagok ilyenkor nemigen kapnak vért, csak minimálisat, a vér alapvetően a test felső részében kering (mivel a mozgáshoz, emésztéshez még nemigen kell máshová, a szív is máshogy működik), ide koncentrálódik a pici vérmennyiségének nagyobb része. Ez születés után megváltozik. ((A piros az artéria - oxigén dús vér, a kék a véna - vénás vér:
ne izgulj ez az én fejemben is megfordult a minap.
nem izgat ki hisz hülyének,
32 hetes kismama
Kedves 1. es 2. valaszolo!
Ti tudtatok a pontos okat es el tudtatok volna magyarazni ugy, ahogyan a kedves 3. valaszolo?:) vagy csak elinteztetek volna annyiban, hogy "nem megy a fejebe ver es kesz!" ?!
Mert szerintem aki tudta erre a valaszt, az normalisan leirta, segitve a kerdezot, es aki meg nem tudja, az primitiv modon kineveti (sajat magat is) :)
Megmondom az oszintet en sem tudtam volna ra a pontos valaszt, de abban biztos voltam, hogy a termeszet ezt jol kitalaita:) de koszonjuk kedves 3.! :)
25 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!