Vannak itt olyan anyukák akik gyed, gyes mellett végeztek el tanfolyamot?
Figyelt kérdés
TB ügyintéző-bérszámfejtő tanfolyamra jelentkeztem.
Valakinek ezzel van valami tapasztalata?
Vagy bármi más tanfolyammal gyerek mellett?
2012. szept. 10. 16:38
1/4 anonim válasza:
Én most kezdtem el újból suliba járni mert anno abbahagytam. Most estin járok érettségire bár a 4 évem meg van de a frissítés nem árt. Gyesen vagyok és 13 hónapos a kisfiam.
2/4 anonim válasza:
Nekem egyetem alatt született az első gyerekem, megcsináltam megszakítás nélkül a sulit, bevallom néha jól is esett kiszakadni a baba-robotból.
3/4 anonim válasza:
Én főiskolát végeztem el a baba mellett,akkor kezdtem mikor veszélyeztetettként táppénzen voltam.
4/4 anonim válasza:
Én mérlegképes könyvelőit csináltam mikor a lányommal itthon voltam gyeden. 7 hónapos korában kezdtem, 2 éves korában mentem dolgozni, és 25 hónapos volt, mire végeztem a sulival.
A TB-bérszámfejtőit akkor kezdtem, mikor a lányom már nagy (3,5 éves) volt, de 3 hónapos volt a kisebbik, mire befejeztem. Persze akkor már órákra nem jártam be, csak vizsgázni mentem.
Nem volt nagyon nehéz egyik tanfolyam sem, szeretek tanulni, és érdekel is a számvitel, bérszámfejtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!