Ajánlanátok Nekem NEM LENGYEL babakocsit?
Quinny buzz 3.
Nekünk ilyen van, újonnan vettük, van hozzá mózeskosár, maxi cosi hordozó, memória habos sport ülés. Nagyon szeretem, mozgékony, nagy felfújható hátsó kerekei vannak, egyetlen könnyű mozdulattal feltehető a sport ülés, a hordozó két irányból, a mózeskosár csak szemből.
Olyannak nem ajánlom, aki babakocsival járna nagybevásárolni, kevés hely van alul a bevásárló hálóba. Igaz van még a rögzíthető táska is hozzá, nekem nagyon szuper, elég is, de tényleg nem őrült pakolásra való.
Most fogom először mosni a memóriahabos ülést, erről még nem tudok nyilatkozni.
Mindent összevetve imádom, nem cserélném el egyik babakocsira sem.
ABC Design 3 Tec!
Szuper! Csak ajanlani tudom! Mozes es sportresz van hozza, hordozot meg vettunk kulon. Bolygos a kereke, fixalhato is, sportreszt vizszintesre lehet donteni, sportreszt, mozest, hordozot is fel lehet tenni mindket iranybol. 1-2 mozdulattal osszerakhato es szetszedheto, nem nehez babakocsi. Tenyleg szuper!:) teli babanak vettuk mi is, a mozes reszeben elfer bebugyolalva, beoltoztetve is a baba.
Szerelem volt elso latasra, tenyleg nagyon jo!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!