Tako, RAF-POL vagy Kunert babakocsit ajánlanátok? Általában mi a véleményetek a lengyel márkákról?
Utolsó vagyok.
Még annyit,a RAF-POL szinte ugyan az mint a Kunert VIP.
Nekünk is lengyel kocsink van, igaz, nem ezek a márkák, amiket te írsz (a mienk Wozkoland Herry).
Két gyerekemnél használtam eddig napi rendszerességgel, és még mindig nincs semmi baja az ég világon. Első gyerekemmel több mint egy évig, másodikkal 6-7 hónapig. Még csak ki sem fakult, annyira szép állapotban van.
Iszonyat strapabíró nagy dög. Hóban, terepen, rossz úton kiváló. Bevásárolni is remek, elbír még egy lovat is.
Hátránya: nehéz, bár nekem nem kellett emelgetnem, mert itt van lift. Összecsukva nagy, de amikor autóval mentünk valahova, arra a célra volt pici babakocsink is. Nekem csak úgy volt kényelmes tolni, ha felém nézett a babám, habár átfordítható a tolókarja, úgy mégsem volt jó volt, ha háttal ült nekem a gyerkőc.
Neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Nekünk Kunert volt, nagyon sz@r! Most nincs kedvem/erőm leírni, hogy miért nem ajánlom. Már egy párszor megtettem, ha visszanézed a régebbi kérdéseket, néhánynál ott a válaszom. De ha nagyon érdekel, holnap leírom.
Azt nem ismerem, amit az 1. ajánlott, de ezektől csak jobb lehet!
Nekünk Kunertünk van és több, mint 1 éve használjuk.
Túl élt eddig egy telet és semmi problémánk nem volt/van vele.
Nem nyikorog, nem állnak szanaszét a kerekei, a fékek is jók és teljesen kényelmes tolni.
Én napi 2× tolom 2-3 órán keresztül jó pár hónapja.
Ja és tanyán élünk ... Ezek szerint én nem selejtet fogtam ki!
Ettől függetlenül érdemes körülnézned a 'piacon' milyen babakocsik vannak még ebben az árfekvésben.
Amúgy itt olvasni fogsz hideget - meleget. Érdemes a környékeden körbenézned, hátha valakinek ilyen babakocsija van, amiket felsoroltál. Ott látod és hallod, hogy milyen.
Nekünk is Kunert volt, örülök,hogy megszabadultam tőle!!!
Az elején nagyon szerettem,gyönyörű rózsaszín, nagy, könnyű volt télen a hóban tolni, és egy idő után (2-3 hónap) jöttek a problémák. Nyikrogott a kereke, a csavarok folyamatosan fellazultak stb.Garanciás ezért visszaküldtem 6 hétig!!!!! volt oda a megbeszélt kettő helyett és a folyamatos zaklatás ellenére sem kaptam cserekocsit. Amikor visszakaptam,majd szörnyet haltam, össze csikargatva, olajozva, retkesen,porosan a hibákat részben kijavítva kaptam vissza., NO COMMENT.
2.vagyok.
Nyikorognak a kerekei?
Minden babakocsinak nyikorognak a kerekei!Be kell zsírózni vagy fújni.Mi is be szoktuk zsírózni és nem nyikorogtak.És a kerekei se álltak össze vissza.És nyugodtan lelehet pontozni.Mert egy másik kérdésnél is ahol ajánlottam szépen lepontoztak.Csak tudnám miért?Mindenki azt ajánlja ami neki jó.És nekünk nagyon bejött,semmi gondunk nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!