Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem babakocsit?

Ajánlanátok nekem babakocsit?

Figyelt kérdés

Első baba lenne. Kisfiú lesz, de unisex színt keresek, hogy ha a 2. lány lesz,akkor is jó legyen.

Az ár kb. 60-70 ezer forint körüli!

[link]

Ez milyen egyébként?

köszi

2011. aug. 16. 11:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Szia én a Bergon kocsikat ajánlom neked, van honlapjuk, nézz utána. Tipp:

autósülést inkább válassz drágábbat, ami biztonságos, mert amiket ezekhez a kcosikhoz adnak, általában csak dekoráció.

2011. aug. 16. 11:42
 2/23 anonim ***** válasza:

Én nagymama vagyok, nemrég voltak ilyen picik az én fiú unokáim is. A kocsit a Brendonban vettük az első unokánknak. Narancssárga-szürke színkombináció volt,ez elég semleges szín, kisfiúnak és kislánynak is jó. Szerintem nagyon fontos, hogy átfordítható legyen, vagyis mindkét irányba lehessen fordítani, ez a szél miatt lényeges, és néha jó, ha veled szemben van a kicsi, hogy lásd, nem folyik-e a nyála,stb., de ha nagyobb, szívesen nézelődik neked háttal ülve is.

Ha van olyan kocsi, amibe már a testvérfellépő is be van építve, az is nagyon jó, csak egy mozdulattal ki lehet húzni, és már rá is állhat majd a nagyobbik is.

2011. aug. 16. 11:48
 3/23 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt ajánlom,a hordozóból szerintem is jót vegyél.

2011. aug. 16. 11:57
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az a baj,hogy a Brendon szerintem nagyon drága. Ennyiért ott egy alap kocsit lehet kapni, amihez semmit nem adnak.

Még egy kérdés! Nem értem a kifejezéseket: a hordozó, az nem ugyanaz,mint a mózes ugye?

2011. aug. 16. 11:57
 5/23 A kérdező kommentje:

És ez?

[link]

2011. aug. 16. 11:58
 6/23 anonim ***** válasza:

Semmiképpen nem ajánlom nem bolygókerekes nagy babakocsikat!!

nekünk ilyen volt, több mint 2 évig használtam, 50E ft: hordozó+babakocsi(nagy kosár, bolygókerék, vízszinetsig dönthető a kezdetektől használható)

[link]

2011. aug. 16. 12:09
 7/23 anonim ***** válasza:

gondold végig azt is, hogy mennyire nehéz a kocsi, és mekkorára csukható!Befér-e a kocsitok csomagtartójába úgy, hogy még legyen hely másnak is?Otthon hol fogod tárolni?Kell-e cipelned, esetleg BKV-zni vele?

Mi eléggé megszívtuk egy jó, masszív, olcsó babakocsival.Semmi baj nem volt vele, csak alig fért be a csomagtartóba...

Amúgy az ezekhez kapható hordozóval semmi baj sincs, a mi kocsink 65volt, mindennel együtt, a hordozóját még most is használja 10 hónapos fiam, nagyon szerette, ez volt a pihenőszéke is.

Barátnőm kapott egy hiper-szuper chicco-t, a kislánya utálja, tök kényelmetlen....

2011. aug. 16. 12:24
 8/23 anonim ***** válasza:

Az első linked is tetszik, az Espiro is, és a Bertoni is. Mindenképpen ki kell próbálni élőben, megnézni, megfogni, kicsit tolni, stb. :) Úgy könnyebb lesz dönteni.

A hordozó az az autóba beköthető babaülés, 10 kg-ig használható, menetiránynak háttal bekötve (légzsák kikapcs). Nem egészséges a gerincnek, túl sokáig nem szabad, hogy benne legyen a baba. Tehát babakocsira felesleges. Elsősorban autóútra való, és otthon pihenőszéknek (nem kell külön venni) és amikor már nagyobbacska, de még nem tud etetőszékben ülni, akkor abban tök jól lehet etetni :)

A mózeskosár - ez való a piciknek :) Kényelmes, biztonságos. Ebben vízszintesen fekszik a baba. Kb. 6 hónapos korig ideális ha a babkocsi mózeskosaras. De persze olyan babakocsi is jó, aminek nincs mózeskosara, de vízszintesig dönthető.

Kérdezz még nyugodtan :)

2011. aug. 16. 12:37
 9/23 anonim ***** válasza:
A Brendon régebbi modelljeihez olcsóbban hozzá lehet jutni Bp-en a Soroksári úton a Baby+Outlet-ben. www.babyoutlet.hu
2011. aug. 16. 12:40
 10/23 anonim ***** válasza:

Még azt is godold át, hogy ha esetleg liftes házban laksz, befér-e a kocsi a liftbe.

A Brendon valóban nem olcsó, de szerintem megéri ott vásárolni, legalábbis nekem az a tapasztalatom, hogy jó minőségű holmikat árulnak. Valóban sokat számít a kocsi súlya, mert sokszor van, hogy néhány lépcsőn emelni kell a gyerekkel együtt a kocsit.

A kocsi, amit régen vettem az unokáimnak, Peg Perego volt, két gyereket kibírt, és még mindig kiváló, használható állapotban van.

Mielőtt vásárolsz, nézz körül a használt babakocsik között is az interneten, mert sokszor nagyon jó minőségű kocsit kaphatsz fele áron, és szinte nem is látszik rajta, hogy használt. Ha most vennék, lehet, hogy jó minőségű használt mellett döntenék.

2011. aug. 16. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!