Ajánlanátok nekem babakocsit?
Első baba lenne. Kisfiú lesz, de unisex színt keresek, hogy ha a 2. lány lesz,akkor is jó legyen.
Az ár kb. 60-70 ezer forint körüli!
Ez milyen egyébként?
köszi
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha kellene még, akkor én is valami szuper, de használt kocsit vennék, valószínűleg Peg Peregot.
De ahogy a linkek mutatják, 60-70-ért kaptok újat is, csak gondold át, amiket fent írtak: súly, méret, stb.
Hú! Köszi!:)Szóval nem kell vele BKV-ni, mert nem Pesten lakunk és van autóm. Liftezni sem nagyon kell,mert családi házban lakunk. Viszont a a járdák nem annyira jók a környéken!
Olyan kellene, amiben benne van az autós hordozó is! Vagy ez ennyi pénzért már túl nagy kérés?
Köszi!
De amit linkeltél nem bolygókerekű ugye? Mert nekem mindenhol azt mondták,hogy az a jó,ha az!
Jaj, annyira béna vagyok én ehhez!
Egyébként tetszik,amit linkeltél!
Figyi, a Ti feltételeiteknek inkább a nagy kerekű kocsi jó, még akkor is, ha nem bolygósítható. Rossz utakon bolygó kerékkel nehezebb közlekedni.
Az utolsó linked szerintem rossz választás lenne, az előzőek jobbak. Nagy kerekűt keress, és olyat, ami befér az autóba.
Köszi!
Értem! Akkor nekem nem kell bolygókerék, csak nagy kerekű? De mind a 4 nagy legyen?
Szia! Nekünk Haberkorn Variosport babakocsink van narancssárga-barna színben, a második gyermekünk használja jelenleg. (tervezünk 3-at is, valószínű ő is ezt használja majd)
NAgyon jó, nagyon szeretem, az első kereke bolygós, de fixálható szükség esetén. Nálunk is rosszak az utak, de még így sem szoktam lefixálni, mert könnyebben kormányzom. :) A hátránya, hogy nem lehet kipróbálni, mert Mo-n nem kapható. Én is csak a fórumhozzászólások alapján "szerettem bele", de nem bántam meg. Jó kis kocsi. :)
egyik korábbi válaszoló vagyok, szerintem nézd meg ezt is:
nekünk ilyen volt, de nem tudtam használni rendesen, mert nem tudtam felcipelni a 2.-ra.Viszont minden kátyún gond nélkül átment!!!Nagy, masszív,nehéz, ezek a hátrányai, viszont tágas, kényelmes, a hordozóját mai napig szereti a fiam(10 hónapos), a bevásárló kosárba egy csomó minden elfér, a kerekei könnyen lepattinthatóak,így könnyebb takarítani, és a kocsiba is jobban befér.
Csak gondoltam belinkelem,ha masszív kocsit keresel, mert nem jók az utak, ez garantáltan átmegy minden akadályon:)
Egy pár tanács!Pierre Cardint akkor se vegyél ha ingyen hozzád vágják!!!
Semmiképp ne vegyél olyan babakocsit,aminek nem bolygós a kereke,mert meg fogsz vele őrülni,meg ne vegyél nagy batárt se,mert egy ifa kell hozzá,hogy szállítani tudd!
Csak egy pár amiért én pénzt adnék....
Nekem ilyen volt egyébként!
(képet is találsz,ha rákattintasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!