Ajánlanátok valami jó kis babakocsit?
Újszülött kortól, faluba, sok autókázáshoz. Jó lenne, ha lenne travel system benne és jó lenne ha a hordozó is lenne hozzá, vagy ha nincs hozzá, akkor nem olyan túl drágán meg lehetne venni.
Én ezt néztem [link] Ennek nagyon jók a teleszkópjai, szépek a színei, az árai sem magas, DE nincs travel system és a hordozója 17-20 ezer forint plusz.
Nekem még ez is tetszik, de erről nem írnak túl sok mindent: [link]
És van még ez, de ezt nem láttam még élőben [link]
Esetleg egyéb ötlet?
Az elsőt és 3.at láttam már!Az első nagyon rendben van!!!!A 3.egy sz@r!Egy kedves ismerősöm a Brendonban dolgozik és azt mondja,hogy sorra viszik vissza,mert annyira rossz konstrukció.
Az elsőt megnéztem,mert ugye nem túl régi modell,de nagyon kifogástalannak találtam,én biztos ,hogy nem gondolkodnék,mert az ára is nagyon szuper.
Igen értem, ezért is írtam, hogy nem írnak róla szinte semmit.
Az a baj, hogy a lengyel kocsikról szinte csak rosszat hallani, a németet pedig egy-két kivételtől eltekintve, nagyon drágák.
És a legtöbb kocsihoz külön kell venni a hordozót, ami pedig hozzá tartozik 15 ezernél kezdődik.
Nekem ilyen van, szuper már több mint 2 éve megvan:
Mózest nem akartam, felasleges, a hordozót 10 hónapos koráig használtuk.
Még ezt is néztem: [link]
Ez is lengyel ugyan, ennek nagyon jó rugózása, kerekei vannak, szépek a színei, travel system-es. Egy negatívuma van, még pedig az ára nagyon magas 80 ezer plusz 16 a hordozó.
Utolso:nekem is graco volt,de ha kocsikázik is a kérdező,akkor ez elég sok helyet foglal,ezért vennék olyat aminél mindent rápakolhatsz a vázra külön.esetleg még esernyöre is csukható.
( [link]
Itt a kettes: a sportrész 3 fokozatba dönthető.
"Széles, vastagon bélelt ülőfelület és háttála, mely 5 pontos biztonsági övvel ellátott, karfája levehető, lábtartó állítható.
Mindkét irányból a vázra helyezhető. Lábzsákos és 3 pozícióba állítható."
oké, írtad, hogy a lengyelekkel nem vagykibékülve, azért elküldöm zt az oldalt:
nekünk ilyen van, csak azért cseréltük kisebbre, mert nem tudtam lehozni a2.ról.Ha falun laknék, használnám, most anyósoméknál van, ott jó lesz,mert föld út van.
Amúgy ezen az oldalon is vannak multifunkciósak, ha a főoldalra mész, csak drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!