Ajánlanátok valami jó kis babakocsit?
Figyelt kérdés
Újszülött kortól, faluba, sok autókázáshoz. Jó lenne, ha lenne travel system benne és jó lenne ha a hordozó is lenne hozzá, vagy ha nincs hozzá, akkor nem olyan túl drágán meg lehetne venni.
Én ezt néztem [link] Ennek nagyon jók a teleszkópjai, szépek a színei, az árai sem magas, DE nincs travel system és a hordozója 17-20 ezer forint plusz.
Nekem még ez is tetszik, de erről nem írnak túl sok mindent: [link]
És van még ez, de ezt nem láttam még élőben [link]
Esetleg egyéb ötlet?
2011. máj. 24. 13:11
11/16 anonim válasza:
az meg hogy 2 irányból felteheted az nem sokat ér szerintem...mer én pl menet közben ha szembe fúj a szél, csak átfordítom a tolókart, de a 2 irányól feltehetősnél ki kell venni a gyereket, leszedni,megfordítani...túl nagy macera, főleg ha alszi a baba...
12/16 anonim válasza:
De ezek a nagy kocsik pici autoba bajosan férnek be,és a kérdező irta h sokat autóznak!
13/16 anonim válasza:
2.vagyok Nekem Tako jumper van és nagyon jó.Ami még szintén nagyon szupi,az a Coletto austin a3
14/16 anonim válasza:
igen, tudom, hogy nem kicsi az amit linkeltem összecsukva(olcsobabakocsi), de ne gondolja senki, hogy az amit kérdező linkelt először sokkal kisebb összecsukva...csak annyi, hogy van egy váz(ami nem pici) és külön egy mózes, vagy sport rész, amik szinténnagyok, és nem lehet őket összecsukni!!Szerintem nem praktikus...
15/16 anonim válasza:
De ha rövidebb utra mennék,pl. vásárolni,akkor ugy is hordozóban van a baba,és elég azt rátenni a vázra.
16/16 anonim válasza:
aha, és egy 13 hónapost hogy teszel bele a hordozóba, aki mondjuk még járni nem tud, demár nem jó a hordozó???
Vagy akkor venni kell egy kisebb kocsit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!