Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megszűnik a családi pótlék,...

Megszűnik a családi pótlék, családi adókedvezmény stb?

Figyelt kérdés

Megismerték a kormánypárti képviselők az IMF követeléseit; a honatyák szerda este Sárváron kaptak tájékoztatást a feltételekről - írta a Magyar Nemzet.

Hirdetés

A lap szerint az IMF követelései a következők: nyugdíjcsökkentés, nyugdíjkorhatár-emelés,....... családipótlék-csökkentése........!!!!!!!!!!!!!!!!!!, személyijövedelemadó-emelés, privatizáció, utazási kedvezmények csökkentése, bürokrácialeépítés, általános, értékalapú ingatlanadó, önkormányzatok kiadásainak csökkentése, bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának.

A Népszabadság szerint a családi adókedvezmény, illetve a családi pótlék megszüntetése is a listán szerepel. Utóbbi lap emlékeztet arra, hogy korábban Orbán Viktor egy Századvég-konferencián már nyilvánosan beszélt arról, hogy az IMF és az EU azt szeretné, hogy vezessünk be ingatlanadót, az energiaárak esetén az árhatósági eljárást szüntessük meg, illetve a közösségi közlekedésnél legyen kiadáscsökkentés.

2012. szept. 6. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Ennek a vége az lesz éhen döglünk!

Munka sincs, de a támogatásokat is elveszik tőlünk.

A segély is 22.800 ft nevetséges, ki tud ennyiből számlát és ételt venni,fizetni, és még mindig csökkenteni akarjá ezt is 17.000 ft-ra.

Nem jó kedvemből vagyok itthon, hanem azért mert nincs munkalehetőség.

2012. szept. 6. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Na, ha itt tényleg bevezetésre kerülnek ezek a javaslatok (ami egyébként azért lenne marha siralmas, mert nem értem, hogy a megszorításokból miért nem elég még?!?!?!) akkor tuti megismétlődik '56. Az SZJA-t hova akarják emelni? A családi pótlékot, és adókedvezményt miért akarják elvenni? Miért nem a politikusokon szorítanak meg egy kicsit? Sokkal több pénz maradna! Hú de ki van a f*szom ezzel az országgal, de Orbánka meg bíztatja a nőket hogy szüljenek. Hova? Ide? Miből? Kérdezem én.
2012. szept. 6. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Én még kivárom a végét, hogy mi lesz ebből.

Viszont, ha tényleg megszüntetnek mindent, ami miatt még itt voltam hajlandó maradni, akkor összepakolok és megyek.

Lehet, hogy családdal nehezebb lesz, főleg, hogy én GYED-en vagyok, de ezt nem vagyok hajlandó folytatni.

A "probléma" ott kezdődik, hogy Magyarországon sok a forrásvíz, a természeti kincsek bőségesek.

Ezt akarja Amerika, Kína és jó pár ország.

Erről nem szól a híradás, ezt mindenki titokban tartja.

Amerikában nincs már természetes vízi forrás, szűkében vannak nagyon.

Kínaiak pedig iszonyat terjeszkednek, mivel náluk nem csak hogy ásványi anyagok nincsenek, de szűkösen is vannak.

Sajnálom egyébként, hogy arra kényszerülök, hogy elhagyjam az országot, de ezt nem magamnak, hanem másoknak köszönhetem. Nem a jelenlegi kormányzásról beszélek csak, hanem a több évtizediről.

Ez az ország sosem fog kilábalni semmiből, csak még több sz@rt fog kapni. Ebben pedig nem akarok részt venni!

Én nem azért szültem, hogy lássam, a gyerekem éhen hal és nyomorog.

2012. szept. 6. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Na már csepegtetik a köztudatba a dolgokat. Igen, itt ki kell vesznie a magyaroknak, hogy az új honfoglalók betegyék a s@ggüket a hazánkba.

Orbánka nem a magyar nőket biztatja szülésre, hanem a zsidó és cigány nőknek ad létjogosultságot.

Szerintem meg az egész kormány és pereputtya mehetne a Dunába- nem úszni, hanem holtan lubickolni.

Nem baj, nem baj, a nők akkor is szülni fognak, ha nem akarják, ugyanis az ÉLET-et nem lehet megakadályozni élni.

A "többiek" meg menjenek vissza a sivatagba, meg ahonnan jöttek, mert még most békésen megtehetik.

2012. szept. 6. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Valószínű csak kamu:

[link]

Nem csodálkoznék rajta, mert ha kellően beparázik a jónép, akkor egy csomó mindent le lehet nyomni a torkán, miközben visszacsepegtetnek ezt-azt:(

2012. szept. 6. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

Ha bevezetik, az lesz az a pont, hogy pakoljuk a családot külföldre. Itt egyébként sincs jövő, de azért az ember magyar, szeretne magyar honba maradni. De ha ezt bevezetik, akkor itt már veszve van az egész. Így is azt érzem, hogy az a cél pusztuljunk, de ha még szorítanak a már eleve is silány helyzeten, akkor nincs miért-kiért kitartani. akkor inkább fizetek adót másik országnak, ahol megbecsülik az emberi létet.

Másrészt meg lehet nézni az emberek lelkiállapotát, gyilkosság, késszúrás minden napra jut. A keserűség miatt az ember lelkileg is nyomorodik. De ha még nagyobb lesz a szegénység, fő célja lesz egy rétegnek, hogy az ember szájából is kivegye az ételt, vagy akármit. Jelenleg is ott tartunk, ha van valamid, titkold, mert a másik rossz szemmel nézi és elveszi! Valahol nyilván "várható" volt és mi lesz ezután.

Szóval szerintem nagyot csappan majd megint MO létszáma. Eleve így is úgy is menni kell..hisz mi ha megéljük a nyugdíjat, már nem fogunk kapni semmit, nem lesz aktív fiatal annyi, feleannyi se.

2012. szept. 6. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Egyet értek az 5-össel.

Most megijesztik a népek, hogy majd jó hírként lehessen mondani hogy csak ezt meg azt szüntetünk meg, de szembe mentünk az imf-fel és nem mindent, amit korábban mondtunk.

Bevallom, az alanyi jogon járó gyes-ért nem mennék az utcára tüntetni.

2012. szept. 6. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezek nem követelések, csak ajánlások.

Egyébként a különböző támogatásokkal már tényleg kezdeni kéne valamit, bár nem ilyen drasztikus módon. De mint mondtam, ezek csak ajánlások, OV természetesen megint hülyének nézi az állampolgárokat és kamuzott.

2012. szept. 6. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Ilyeneket az IMF soha nem mondott vagy kért, soha nem kér konkrét dolgokat, ezt a kormány találta ki.

Ezzel beszélik be az embereknek hogy ők milyen jók.

Mondjuk ettől még a csp meg a gyes megszüntethető.

2012. szept. 7. 00:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Na, erről beszélek: [link]

És van, aki még bármit elhisz ezeknek?

2012. szept. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!