Szerintetek így tényleg kiszúrok a munkáltatóval?
Úgy tervezzük a 2. babát, hogy amikor a nagy 1,5 éves én visszamegyek dolgozni és 3-4 hónappal később abbahagyjuk a védekezést. Tehát ha minden jól megy, 1-1,5 évet fogok dolgozni.
Nektek mi a véleményetek?
szerintem is magaddal és a 1. gyerekkel szúrsz ki
miért nem maradsz otthon legalább a gyed végéig?
vagy akár végig 3 évet közben is lehet a másodiknak neki állni :-)
az sem biztos h felveszik bölcsibe a gyerkőcöt
és mint írták soha nem lehet tudni h alakul a köv baba
Nem megy bölcsibe, párom jön gyed-re.
Két kicsivel semmiképp nem szeretnék itthon lenni, de nagy korkülönbséget sem szeretnénk, ezért gondoltunk erre.
Ha a helyedre kell keresni addig valakit, akkor kiszúrsz velük. Mert ugye amikor az elsővel elmentél szülni, akkor kerestek valakit. Visszamennél, annak a valakinek másik helyet kellene találniuk, vagy kirúgják. Aztán meg lehet fél év múlva megint el kell menned és kereshetnek a helyedre valakit...
Én inkább otthon maradnék a helyedben amíg a második nem lesz elég nagy. Apuka meg dolgozzon. Amúgy azt hittem csak gyesre mehet más és gyedre nem.
Miért ne mehetne gyed-re az apuka? Mi az, hogy dolgozzon inkább? Ugyanolyan joga van a gyerekkel lenni, mint nekem.
A munkámat többen végzik a cégnél, nem kell új embert felvenni vagy betanítani, egyébként is folyamatosak az áthelyezések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!