Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek így tényleg...

Szerintetek így tényleg kiszúrok a munkáltatóval?

Figyelt kérdés

Úgy tervezzük a 2. babát, hogy amikor a nagy 1,5 éves én visszamegyek dolgozni és 3-4 hónappal később abbahagyjuk a védekezést. Tehát ha minden jól megy, 1-1,5 évet fogok dolgozni.

Nektek mi a véleményetek?

2012. szept. 4. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Az, h butaság. De nem a munkáltatóval szúrsz ki annyira, inkább magaddal.ÉS ha veszélyeztetett terhes leszel??De ha nem a pénz miatt mennél vissza,akkor nem gond.
2012. szept. 4. 19:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért szúrok ki magammal?
2012. szept. 4. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem is magaddal és a 1. gyerekkel szúrsz ki

miért nem maradsz otthon legalább a gyed végéig?

vagy akár végig 3 évet közben is lehet a másodiknak neki állni :-)

az sem biztos h felveszik bölcsibe a gyerkőcöt

és mint írták soha nem lehet tudni h alakul a köv baba

2012. szept. 4. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
nem butaság, és nem szúrsz ki szerintem a munkáltatóval. viszont neked munkahely megőrzése szempontjából jobb lesz - nem esel ki annyira a munkából, a gyakorlatból, nem felejtenek el. szerintem manapság egyfolytában szülni a gyerekeket nem a legjobb, mert tuti munkahely nincs, és 4-5 év kiesés már túl sok. főleg, ha naprakész információt igénylő munkahelyed van. az meg hülyeség, hogy a gyerekkel szúrsz ki :) van, ahol csak fél évet maradhat otthon anyuka, ahhoz képest a másfél év sokkal-sokkal több... és mégis épelméjűek lesznek a gyerekek.
2012. szept. 4. 22:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem megy bölcsibe, párom jön gyed-re.

Két kicsivel semmiképp nem szeretnék itthon lenni, de nagy korkülönbséget sem szeretnénk, ezért gondoltunk erre.

2012. szept. 5. 06:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha a helyedre kell keresni addig valakit, akkor kiszúrsz velük. Mert ugye amikor az elsővel elmentél szülni, akkor kerestek valakit. Visszamennél, annak a valakinek másik helyet kellene találniuk, vagy kirúgják. Aztán meg lehet fél év múlva megint el kell menned és kereshetnek a helyedre valakit...

Én inkább otthon maradnék a helyedben amíg a második nem lesz elég nagy. Apuka meg dolgozzon. Amúgy azt hittem csak gyesre mehet más és gyedre nem.

2012. szept. 8. 12:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Miért ne mehetne gyed-re az apuka? Mi az, hogy dolgozzon inkább? Ugyanolyan joga van a gyerekkel lenni, mint nekem.

A munkámat többen végzik a cégnél, nem kell új embert felvenni vagy betanítani, egyébként is folyamatosak az áthelyezések.

2012. szept. 8. 16:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem írtam, hogy apuka dolgozzon INKÁBB. Na meg a gyed mellé is odaírtam, hogy azt hittem. Mert a gyest tudom, hogy át lehet adni, de a gyedről nem tudtam. Miért kell egyből támadni?
2012. szept. 8. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!