Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon "kiszúrok" a 7hetes...

Nagyon "kiszúrok" a 7hetes babámmal ha eszek egy kis főtt kukoricát?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért szúrnál ki vele?szerintem nem lesz semmi baja tőle,egyél nyugodtan.
2011. júl. 1. 16:26
 2/10 A kérdező kommentje:
mert elvileg nem szabad enni szoptatás alatt,de én már nagyon kívánom..
2011. júl. 1. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Gondolom a szoptatás miatt kérdezed. Igazán ekkor sincs tiltólista. Mindent ehetsz, amit a babád bír... Azt, hogy mit bír, mik a rizikós dolgok, neked kell kikísérletezned. Van baba, aki mindent jól tolerál, a másik meg görcsöl, ha csal egy pohár vizet megiszol... Tégy próbát kisebb mennyiséggel, de inkább délelőtt, hogy ha fájna a hasa, ne éjjel fájjon! Ha nem tapasztalsz sem hasfájást, se hasmenést nála, legközelebb már bátran ehetsz. Így tudod az összes, rizikósnak tartott ételt tesztelni :)
2011. júl. 1. 16:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyél, de ne sokat. Ha gond lesz belőle, akkor legközelebbre már ezt is tudod, ha nem, akkor jöhet a következő adag.

Jó étvágyat hozzá

2011. júl. 1. 16:29
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

sajnos eleve hasfájós a babám,ugyhogy igazából nehezen tudom kikésérletezni,hogy attól-e amit ettem vagy amúgy is fájna.

A nagyobbik lányom miatt már elkezdtem főzni,és biztos nem fogom tudni megállni,hogy egy kicsit ne egyek belőle..

2011. júl. 1. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is azt gondoltam, hogy fél csőtől nem lesz semmi gond. Aztán egész este üvöltött a fiam, így nálam tiltólistára került. :( Egy próbát talán megér...
2011. júl. 1. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:

próbáld ki...nálunk a paradicsom volt tiltólistán 3 hónapos koráig, mert ordított tőle, pedig az nem is tiltólistás...

ja és ha vele "kiszúrsz" akkor magaddal is:DD

2011. júl. 1. 17:22
 8/10 A kérdező kommentje:

háát most már mindegy,mert ettem belőle..

remélem se vele se magammal nem szúrtam ki.,mert különben nem lesz túl jó éjszakánk!

2011. júl. 1. 17:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok,bocsi nem tudtam hogy nem lehet enni szoptatás alatt.Sajnos nekem nem sokat szopott,igy nem ismerem miket lehet enni.Remélem nem okozott gondot a babádnak a kukorica!
2011. júl. 2. 10:09
 10/10 A kérdező kommentje:

olyan mohó voltam,hogy végülis megettem egy egész csövet..! de nem volt rosszabb éjszakánk,mint máskor,ugyhog szerintem nem zavarta a dolog :-)

Akkor lehet,hogy egy kicsit bátrabban merek étkezni,mert eddig egy csomó mindent nem mertem enni,amit nagyon szeretek.

2011. júl. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!