Nagyon "kiszúrok" a 7hetes babámmal ha eszek egy kis főtt kukoricát?
Egyél, de ne sokat. Ha gond lesz belőle, akkor legközelebbre már ezt is tudod, ha nem, akkor jöhet a következő adag.
Jó étvágyat hozzá
köszi a válaszokat!
sajnos eleve hasfájós a babám,ugyhogy igazából nehezen tudom kikésérletezni,hogy attól-e amit ettem vagy amúgy is fájna.
A nagyobbik lányom miatt már elkezdtem főzni,és biztos nem fogom tudni megállni,hogy egy kicsit ne egyek belőle..
próbáld ki...nálunk a paradicsom volt tiltólistán 3 hónapos koráig, mert ordított tőle, pedig az nem is tiltólistás...
ja és ha vele "kiszúrsz" akkor magaddal is:DD
háát most már mindegy,mert ettem belőle..
remélem se vele se magammal nem szúrtam ki.,mert különben nem lesz túl jó éjszakánk!
olyan mohó voltam,hogy végülis megettem egy egész csövet..! de nem volt rosszabb éjszakánk,mint máskor,ugyhog szerintem nem zavarta a dolog :-)
Akkor lehet,hogy egy kicsit bátrabban merek étkezni,mert eddig egy csomó mindent nem mertem enni,amit nagyon szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!