37-38 évesen nem késő a 3. gyereket bevállalni?
7.vagyok
Köszi a lepontozást!!!!!! Biztos nagyon haszontalan volt hogy megosztottam a tapasztalataimat!
Még nem késő, ezt egyedül ti érzitek!! Ha szeretnétek és bírjátok miért ne?
Bár én magamból kiindulva már nem szülnék 35 felett sem.
Igaz már van két gyerkőcünk (25 és 28 évesen szültem) Ha esetleg vállalnánk még egyet azt is max 32 éves koromig.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mire ő 20 éves lesz én már 55-60 között leszek és hát ugye fel is kell nevelni..
60 évesen már nem biztos, hogy bírnám,... anyagilag, egészségileg. Bár ki tudja. Lehet bennem azért van ez, mert anyu 35 volt amikor szült és köztünk mindig nagy feszkó volt,amit én a korkülönbségnek tulajdonítottam. Persze az más, ha valaki az elsővel "vár" ilyen sokáig, mert az élet úgy hozta, hogy előbb nem akart vagy nem lehetett.
Szóval a lényeg mint már írtam csak ti érzitek mit bírtok vállalni! Ha belevágtok sok sikert!!!! :)
7. !
Engem is lepontoztak, pedig a kérdező a véleményünkre volt kiíváncsi.....amit meg is írtam. Én sem értem miért nem volt hasznos! Itt az a lényeg, hogy válaszolj a kérdésre, leírd a véleményed, tapasztalatod, nem pedig az, hogy egyezzen a többiekével. Csak hát v.kinek ez nem egyértelmű.......
Anyósom 42 évesen szülte a férjemet, jelentem minden ok vele:D
Majd írj, ha sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!