Egy rendben lezajlott terhesség és két vetélés után milyen vizsgálatokat végeztetnétek el magatokon?
Figyelt kérdés
Az orvosom szerint csak véletlen, de én azért utána szeretnék járni, hogy minden rendben van e velem.Kezembe veszem a dolgokat. Újra szeretnénk próbálkozni, és most amennyire, lehet biztosra szeretnék menni.
A kisfiam 2009-ben született császárral, a vetélések 2011-ben voltak.
2012. szept. 4. 13:28
1/2 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom, hogy elvetéltél! Nekem is 2x történt az első terhességem után. Azóta még 3 gyermekem született minden komplikáció nélkül, szerencsére teljesen egészségesen. Akkor én is nagyon elvoltam keseredve. Fel a fejjel! Tudom, hogy ez nagyon kegyetlen a sorstól, de biztosan így kellett történnie. Minden jót kívánok és remélem, hogy 9 hónap múlva boldog édesanya leszel! (Vagy még előbb :)) Amúgy a kötelező vizsgálatokon kívül semmi mást nem csináltak nálam. Nem szabad stresszelni, tudom könnyű ezt mondani, de ez sokat segít.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Kicsit megnyugtattál. Én még próbálkozás előtt szeretném kivizsgáltatni magam. Úgyhogy 9 hónap múlva még nem babázok, 10 múlva talán igen!;)
Vérvételt szeretnék és hormonvizsgálatot.
2012. szept. 4. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!