Erre felkaptam a fejem! Ilyen későn alakul ez ki az átlag babáknál?
Ez a kor reális,amit mondtak szerintem, nyilván vannak egyéni eltérések.
Az én fiam most 22 hónapos,már nézegeti egy ideje magát a tükörben, de 1 évesen még totál nem érdekelte,hozzáteszem soha nem hagytam sírni.
Az első igaz teli mosolyt is tükörbe nézéskor kaptam, kb. 3-4 hónapos lehetett.
Nem babázik a lányom, nem érdekli. Viszont a kutyánkat imádja és mindig megvédi.
Volt, hogy sírni kezdett, mert azt hitte a játék kötélre, hogy bántjuk vele.
elöbbvan lányom már 13-14 hónaposan ráismert magára ugy hogy megmutattam az arcát a tükörbe
aztan elforditottam rányomtam ruzst a nozijára vissza a tükör elé
ha a tükörben léöv babaát kezdi el vakarászni nem ismeri fel önmagát de automatikusan asajat orrához nyult.
Nekem a papagalyom is nezegeti magat a tukorben es torodik a tarsaval mindig megkaparjak egymas fejet ahol nem eri el a masik.
Ez talan egy morbid pelda de ok istorodnek egymasal es nezegetik magukat pedig borsonyi agyuk van most akkor nekik is van en kepuk?
Ez megint olyan dolog hogy minden anyanak a salyat gyereke a legtokeletesebb ep ezert mondhatnak barmit a tudosok a tobbseg ugy sem hisz nekik ilyen kerdesben.
Hisz akkor a babak 1 eves korukig a papagalyomal 1 szinten mozognak inteligencia teren melyik no hinne ezt el en igen de en ferfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!