Hogy leszek így anya? Hogy lesz így családom?
33 éves vagyok,
8 éve vagyok a párommal, aki úgy el van mellettem, talán egy kicsit szeret, de nem látom vele a jövőképet,
nincs munkám, (ha teherbe is esnék semmire, de semmire nem vagyok jogosult!!!)
nincs pénzem,
Páromra vagyok kényszerülve pénzügyileg (emiatt csak a legszükségesebbekre költök, (telefon, benzin állásinterjúra, havi tisztasági betét)
nincsenek barátaim mindenki tojik rám, pedig én folyamatosan kerestem őket és ha összejött velük a találkozó, akkor folyton kihasználtak, hogy vigyázzak a gyerekükre, vagy segítsek a házimunkában, az hogy mi van velem, senkit nem érdekel (egyébként meg vagy gyerekesek és nincs idejük, vagy utazgatnak, mert van pénzük, vagy külföldön vannak, és ott élnek) már nem is nagyon keresem őket...
Szüleim elégedetlenek, mert nem lettem, sem orvos, sem ügyvéd, nincs unoka, se munkám, se pénzem, se férjem
Szüleimhez hazaköltözni, valószínűleg antidepresszánsokkal, és folyamatos pszichiáterhez vagy pszichológushoz járással sikerülne. Mert ha meglátogatom őket 1 óra múlva sírva jövök el tőlük, mert kikészítenek idegileg. Szobám sincs ahol elbújhatnék.
Hogy lehet így élni? És hogy lehetnék így anya?
Úr Isten mintha a nővéremet mondta volna!Sajnállak!De ezzel nem sokra mész!
Az elég rossz hogy nincs melletted senki sem és nem tudnak legalább lelkileg támogatni,de az élet ilyen kinek ezt kinek azt dobta a gép vagy bele nyugszól hogy ez van vagy kompletten kipucolod az agyad és szemléletet váltasz.Én a helyedbe akármilyen munkát elvállalnék kivéve a ku..kodást.Mert onnantól hogy van munkahelyed emberek közé jársz,kimozdulsz otthonról és ha már van állásod tudsz mellette másikat keresni és így tovább.A párodat én nem dobnám ki,neked is szükséged van rá meg neki is rád meg hát egy két emberen át kell gázolni hogy elérje az ember a célját.Ergó akkor dobnám ha egy kicsit összeszedtem magam.Mert 8 év az 8 év egy pasi mellet sem időznék ennyit ha értelmetlen a te esetedbe meg az szerelem ide szerelem oda(amúgy ez meg nem szerelem hanem megszokás,1 hónap múlva kihevered)Hidd el téged sem sajnál senki sem ha adódik egy másik lehetőség.A gyerek meg nem old meg semmit,vagy csak átmenetileg míg kizökkensz a depresszióból utána meg jön a még mélyebb pont ami sokkal kilátástalanabb lesz mint a mostani helyzet és ha van egy gyereked az maradni is fog azon már nem tudsz változtatni.Ha negatív vagy a kutya nem fog veled szóba állni nem hogy állást adni.
Kérdésedre válaszolva élni így sehogyan,anya meg sehogy.
Mint írtam a nővérem is pont ezen ment keresztül ő 7 évet szenvedett egy kapcsolatban,megromlott az egészsége a munkája miatt és 30 évesen visszaköltözött a szüleihez.Most 35 éves terhes és van egy fiatal jó képű értelmes férje,külön lakásba élnek és mindent a 0-ról kezdtek!De sokkal több volt benne az elszántság meg az akarat,pedig őneki tönkre ment a dereka +másik szakmát kellet tanulnia 33 évesen.
Nem tudsz kimenni külföldre mert nincs kezdőtőkéd? Hát ilyet még soha nem hallottam.
Én anno 0 Ft-tal, 0 ismerőssel jöttem ki külföldre és azóta már boldog, családos ember vagyok.
A programozókat külföldön úgy viszik, mint a cukrot. Ne kérj sokat és akkor pár hónap alatt találsz állást. És akkor máris megvan az új élet kezdése. Próbáld meg: Anglia, Németo, Svájc (különösen a CERNben keresnek állandóan programozókat).
Mondjuk ilyen hozzáállással nem igazán lehet újrakezdeni. Másoknak 50 évesen sikerül, neked 33 évesen miért ne sikerülne. Fel a fejjel és tegyél valamit nem csak sajnáltasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!