Milyen halat érdemes venni, ami nem drága és jó?
Nem vagyunk túl nagy halfogyasztók, én speciel nem igazán bírom a tengeri "herkentyűk" szagát.
Viszont azért nem ártana bevezetni az étrendünkbe...
Vannak fagyasztott halfilék, de lövésem sincs melyik a jó.
Azért gondoltam erre,mert ezt csak előveszem, kienged, aztán vagy vajban, vagy tepsiben megsütöm,zöldséggel tálalom.
A pangasius nem tűnik drágának(1000 ft alatt van 1 kg),de sok rosszat olvastam róla...
Van valami ami bevált nektek?
Eddig halrudakat vettem,fiam szereti, de azért jobb lenne a "normális" hal.
Én valami itthon tenyésztett halat adnék neki. A fagyasztottal szerintem vigyázz! Nem tudni, mennyire szennyezett vizekből származik, és azt sem, hogy megfelelően tárolták-e! Nagyon sokszor tapasztalom, hogy a halszeletek összefagynak a zacskóban, és ez valószínűleg felengedésre és visszafagyasztásra utal.
A helyedben friss afrikai harcsát vennék, azt Magyarországon tenyésztik és nem is nagyon van benne szálka. A beszerzése persze problémás; piacon tudod megvenni a halasnál. Persze a Tescoban is van a halas pultban, de annak a frissességében én annyira nem bíznék.
Szerintem nem büdösebb, mint a fagyasztott. Mondjuk a halrudaknál igen :)
Ha nem szeretnél sűrűn halat adni, megkérhetnéd a nagyszülőket is, hogy legközelebb vasárnapi ebédre ezt készítsenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!