Ha szülés során jóban lettél egyik szobatársaddal, akkor hogyan és mikor vetted fel vele a kapcsolatot újra?
Mikor hazajöttem a kórházból kb. 1 hónapig azt sem tudtam hol áll a fejem, de már a 2. hónaptól kezdett kialakulni vmi napirend féle amibe már belefért az is hogy netezzek kicsit. Azóta kb. hetente írunk egymásnak babáról, meg magunkról hogy viseljük a dolgokat..
Írd azt ami eszedbe jut: hogy vannak? hol tart a baba a fejlődésben? hova merre járnak a babával? meg ilyenek.. a többi jön magától.
Én is egy tündéri anyukával ismerkedtem meg a szülészeten.Sajnos az elérhetőséget elfelejtettük elkérni egymástól...eltelt 3-4hónap mire rávettem magam,és megkerestem az iwiwen.azóta havi 1-2x írogatunk.eddig még nem találkoztunk,mert viszonylag messze lakunk egymástól
szerintem is írj neki emailt,vagy iwiwen keresd meg...és egy egyszerű hogy vagytok,mi újság veletek-kel már el is indul a beszélgetés.
Köszönöm!
csak attól féletem, mi van, ha nem is emlékszik már ránk. De azért megpróbálom, és még ma írok neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!