Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én vagyok notórius...

Csak én vagyok notórius visszaeső kiabálás tekintetében?

Figyelt kérdés
Mindig megfogadom, hogy nem teszem többé, az 1,5 és 3 éveseim viszont mindig kiakasztanak. (állandó visítás van a viták miatt, ami a játékok miatt van)
2012. aug. 30. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem csak te!!ÉN IS VAGYOK...SOKSZOR MEGFOGADOM NEM AKADOK KI..DE MINDIG KI TUDNAK AKASZTANI PEDIG NÁLAM 5 ÉVES ILLETVE 14 HÓNAPOS...
2012. aug. 30. 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ó, nyugodj meg! Nem csak Te... 3 éves a fiam, és valamiért olyan korszaka van, hogy mindenért nyávog, és ha 1 percen belül nem kapja meg, akkor olyan sírást, hisztit, üvöltést csap le, hogy eskü egyszer rám hívják a gyámügyet merthogy ölöm a gyereket. Na, amikor már 5-6 órája megy ez a hiszti, akkor elszakad a cérnám és én is üvöltök vele. Nem mintha lenne értelme, mert ugyanúgy csinálja, ha nem jobban. De legalább én is kiadom a feszkót, és még mindig jobb egy kis óbégatás mintha verném. Persze este mikor elalszik és nézem milyen cuki, akkor össze-vissza szégyellem magam, és megfogadom, hogy többet nem ordítom le a haját. Tudom is tartani, kb másnap délig :(
2012. aug. 30. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem,én is kiabálós vagyok.Ám én úgy gondolom még mindig sokkal jobb,mintha rájuk ütnék.Ráadásul a kisebbem szokta is mondani:ne kiabálj anya,jó leszek/elpakolok/megyek fürdeni stb.2gyerekes+36hkm
2012. aug. 30. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én is kiabálós vagyok... és lassan ütögetős is... pedig nagyon próbálom visszafogni magam. Mondjuk keveset ütök és többet kiabálok. Kikészít a 3 évesem. Pár hónapja kezdődött igazán... már azt hittem elmúlik nála a hiszti korszak, vagy legalábbis csendesedni látszott és akkor visszamentem dolgozni. Szerintem ez az oka, hogy semmibe vesz a gyerek. Amúgy bújik, ölelget, szeret. De amint nem engedek valami, vagy nem azonnal adom úgy visít, hogy szétrobban a fejem. :((
2012. aug. 30. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:

ÉN IS..

Vannak jobb időszakaim, amikor napokig nem akadok ki, mindent elmagyarázok nekik ha kell 20x, de van hogy én is egyszer csak kiborulok:( (14 hós kisfiú és 3,5 éves kislány anyukája)

2012. aug. 30. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
ajánlom figyelmedbe hétköznap este 8-tól a Szuperdada visszatér c. műsort a LifeNetwork-ön!
2012. szept. 7. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
De jó olvasni,hogy nem csak én vagyok idegileg kikészülve.Sehova nem lehet elmenni a kisfiammal,mert sehol nem tud viselkedni:(Persze viszem magammal,mert nem tudom kire hagyni,így mindig rákvörös fejjel jövök el mindenhonnan.Lassan napi rutinná válik,hogy lefekszik és én vonszolva hozom ki:(:(áá mikor lesz már ennek vége??:(
2012. szept. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!