Van más is, aki nem várja az óvoda-iskola kezdést?
Nagyon szomorú vagyok, hogy véget ér a nyár :-( Itthon voltam gyes-en a most 3 éves kicsivel, a 7 éves nagy is egész nyáron itthon volt, nagyon jól éreztük magunkat.
De jövő héten iskola, óvoda, nekem 3 hét múlva munka.... a legtöbb anyuka viszont inkább azt mondja, hogy már alig várja. Csak én vagyok ilyen ufo?
Minek ágálni az ellen, amit úgyis muszáj megtenni?
Én is most fogok visszamenni GYES-ről. De úgy vagyok vele, hogy pozitívan beszélek a gyerkőcnek az oviról, és másoktól is ezt várom el a környezetemben. Mert különben nem csak a saját, hanem a gyerekem dolgát is megnehezítem.
Meg a munkahelyről is. Ha a játszótéren valaki rákezd a károgásra, akkor másra terelem a szót, vagy otthagyom. Ennyi.
Én is "ufó" vagyok,én sem várom! Bár jó lesz,hogy a mostanában nyűgösködő 3 évesemet nem "kell" hallgatnom délelőtt,de úgy érzem,nagyon fog hiányozni,unatkozni fogok a nagyok nélkül- és nem csak én,délelőtt a kicsit is le kell kötnöm,aki csak 2 hét múlva lesz 1 éves...
Bár ez az élet rendje,de azért szokatlan lesz,hogy nem kérdez folyton senki,nem botlok fel,csak 1 gyerekben,haladok majd a boltba menet....
Üdv: 3 lányos,17hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!