Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jövő héten kezdődik az óvoda/i...

Jövő héten kezdődik az óvoda/iskola. Ti izgultok jobban, vagy a gyerek?

Figyelt kérdés

Már a harmadik évét kezdi meg az óvodában. De én még most is azt érzem, mint amikor 3 évesen először mentünk.

A hétvégén mindent szépen összekészítettünk és visszafelé számoljuk, hogy hányat kell még aludni, hogy oviba mehessen.

Állandóan az oviról beszélünk, hogy megint milyen jó lesz találkozni a barátokkal. Együtt játszani velük. Az óvónénik is annyira hiányoznak.

Nemcsak neki, nekem is hiányzik az egész. Ahogy reggel bemegyünk, átöltöztetem. Megölelem és integetve elindulok a magam útján.

Nyáron kimondottan rosszul esett, hogy reggel egyenesen a munkahelyemre kellett indulni és nem állhattam meg útközben az ovinál.

Anyám is ilyen volt, mindig túlságosan átélte azt ami velem történik. (Kamaszkorban ez nagyon szörnyű volt). Másnál ez mennyire történik meg?

2012. aug. 28. 10:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Én eléggé izgulok,mert a fiam bölcsiből oviba megy.Azon izgulok,hogy ott fog -e kapni annyi szeretetet,mint a bölcsiben,mert csak kétszer annyi gyerek van.Remélem az óvónők normálisak lesznek,bár első látásra szimpik.Az egyik szigorúbb,a másik engedékenyebb.

De igazából tényleg csak azon izgulok,hogy ott fogják -e megölelni,megpuszilni,ölbe venni.A bölcsiben nagyon szerették a fiam,anyjuk helyett anyjuk volt a gondozónő a gyerekeknek.Mindig nagyon figyeltek rájuk,hogy megfelelően legyenek felöltözve,hogy be legyenek kenve naptejjel,hogy árnyékban legyenek stb.

A fiam csak 9-e után kezdi az ovit,addig még jár bölcsibe.

2012. aug. 28. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!