Nők, akik gyermeket vállaltak! Nem féltetek, hogy nem vesznek vissza a munkahelyetekre? Nálatok hogyan alakult ez?
Nagyon jó főnöknőm van, szerencsém van vele. Tudta, hogy gyereket szeretnénk, és visszavár. 2 éves 2 hónapos a kislányom, jövő szeptemberbe megyek vissza dolgozni.
Ha nem ilyen helyen dolgoznék, biztos félnék, mert nem szeretik a kisgyerekes anyákat.
Nem féltem, mert multi, terhesség előtt 6 évet dolgoztam ott, kisebb csoportvezetőnek számítottam. Még a nyár elején jeleztem, hogy ősztől mennék vissza. Számolgatták a szabijaimat, mikortól szeretném letölteni stb. A héten bementem, hogy személyesen is tisztázhassunk mindent, mire közölték, a cég szarban van pénzügyileg, átszervezik a volt osztályomat, máshol sincs hely, keressek máshol munkát. Nem tudnak foglalkoztatni se 6, se 4 órában.
Annyi szerencsém van a szerencsétlenségben, hogy nekem még van fél év a gyed-emből, tehát a tényleges felmondásra márciusban kerül sor. Addig remélhetőleg találok valami új állást.
Úgyhogy, hiába a 6 év lojalitása, kemény munkája, semmit sem jelent. Nem hivatalosan azt is elmondta a hr vezető, hogy ezután nagyon kevés kismamát fognak visszavenni és a most lévő csapatból is kénytelenek lesznek kirúgni embereket. Hát, ennyit a "biztos állásról".
Nem!
Rendőr vagyok, oda mindig visszavesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!