Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 éves kisfiúnak milyen...

2 éves kisfiúnak milyen gyermeklaptop való?

Figyelt kérdés

Nem találok 3 év alatt. Létezik egyáltalán ilyen korú gyerekek számára?

Vagy van vmilyen ajándékötletek?

2012. aug. 26. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Soha nem lehet elég korán elkezdeni igaz?:D Véleményem szerint még korai és semmi értelme,de most már más világ van tudom,mint az én gyerekkoromban.Én 12 évesen láttam elöször számitógépet,most meg már mobiltelefonnal a kezükben jönnek világra a gyerkőcök:D
2012. aug. 26. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Laptopot semmiképp nem vennék 2 éves kisfiúnak... :) De még a 4 éves fiamnak sem. Annyi aranyos, fejlesztő játék van, még egy autópályát is hasznosabbnak találok a laptopnál. Ajándékba lehet adni futóbiciklit, pedálos utánfutós traktort, rollert, kisbiciklit, ugrálóvárat, puzzlet, építőkockát, Legot, kisvasutat, stb.
2012. aug. 26. 16:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mikor itt van le nem lehet vakarni a laptopról. Jó tudom én, hogy csak egy pici kijelzője van a játéknak és nem is ilyen fényes, de gondoltam örülne neki.

Az is biztos valami fejlesztős nem?

Hát azt hiszem akkor nem meglepetés lesz, mármint anyukának hanem inkább kikérem a véleményét. Valami piros versenyautóért is odavan a kispkrapek. De azt is meg kell kérdeznem, hogy melyik, mert a lóli-ból nem jöttem még rá...

2012. aug. 26. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen érdemes az anyuka véleményét kikérni. Még akkor is, ha úgy érzed tuti ajándékot találtál ki. Egyébként az én fiam is meg van őrülve a számítógépért, de mégsem vennék. Sőt, 4 hónaposan amikor először megfordult az is azért volt, mert nem érte el az egeret... : D De pl. mi is úgy jártunk, hogy a nagyszülők ajándékba egy akkus kismotort vettek a fiunk 3. szülinapjára. Marhára nem örültünk, pedig a gyerek örült neki. Viszont elég hamar ráunt, mi meg azóta kerülgetjük a lakásban. Idén már az a probléma vele, hogy lassú. Ha megkérdezik előtte, hogy megvegyék-e, mi már akkor megvétóztuk volna. Hiszen ha lemegyünk sétálni, azért megyünk, hogy a gyerek mozogjon, fáradjon, fejlődjön, ami elég nehéz ha egy motoron feszít, amin csak a pedált kell nyomni. Ezt csak azért írtam, mert eléggé mellé lehet lőni egy ajándékkal... :)
2012. aug. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!