Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Narancssárga ágy kisfiúnak...

Narancssárga ágy kisfiúnak tényleg nem való?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt választotta a fiam, hogy ilyen legyen az ágya, újra kell húzni(matraccsere, meg 2helyen kiszakadt az ágy)

ilyen mintájú a kispárnája, narancssárga a kedvenc színe(takarója, ilyen színben kérte a biciklijét...).

Mutattam neki kék verdásat vagy zöldet, de neki ez kell. Amit ő kér, olyan lesz, én rábólintottam, legyen.

De mástól azt hallom, hogy egy fiúnak ez nem való... Igazuk van?

2012. júl. 25. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem szuper!

Nem kell avval foglalkozni ki mit mond, a lényeg hogy a fiad jól érezze magát az ágyban.

Ja, és a narancssárga az egy unisex szín, szóval nem igazán csak tipikus lány szín.

Nézd meg a fiúkat mostanában ekég nagy divat a rózsaszín póló..)

2012. júl. 25. 15:01
 2/9 nittababy ***** válasza:
nem mindegy hogy milyen manapság nem azt nézik sok helyen hanem azt hogy olcsó legyen!!és ha neki ilyen tetszik akkor ilyen legyen szerintem nagyon aranyos!!való vagy nem való ezt szeretné!!de szerintem ez pont olyan ami mindegy hogy kislányé vagy kisfiúé!!
2012. júl. 25. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez fiús!
2012. júl. 25. 15:13
 4/9 Mayra ***** válasza:
Narancssárga az unisex. Èn szerintem a rózsaszin és lilán kivül bármely színt lehet fiúnak.
2012. júl. 25. 15:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Egy árban vannak a szövetek 1250ft/fm, szóval ha verdás ha tom&jerry ha ilyen ha olyan akkor is annyi:)

Szerintem is aranyos, pláne, hogy ahogy meglátta semmi más nem is érdekelte:)

Még a Micimackó sem tetszett neki, pedig nagy barátai a csapat:)

Jah, mikor az ágyát vettük, akkor rózsaszín alapon alvó macis ágyat választott:)

2012. júl. 25. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Megmondom neked őszintén, én ezt inkább fiúsnak látom, mint lányosnak. Jó a fiad ízlése szerintem.
2012. júl. 25. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Na jó, én már olyanról is hallottam, aki nem adott a fiára piros cuccokat, nehogy „b**zi legyen”. :) Szóval nagy az isten állatkertje, nyugi, tök jó ez a huzat fiúnak.
2012. júl. 25. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Simán jó egy fiúnak a narancssárga, ez a szövet pedig tényleg inkább fiús, mint lányos. Különben az én fiamnak is sok narancssárga cucca van, már a babakocsija is ilyen volt, és most is ez a kedvenc színe. Ha rajta múlna, mindene narancssárga lenne :) Nekem nem mondta senki sose, hogy ez nem való fiúnak, ellenben volt már olyan (ráadásul vadidegen), aki az utcán megállított és megkérdezte, hogy a Fideszt reklámozom azzal, hogy a gyereken ennyi narancssárga van? Vicces volt, mert rajtam meg piros kabát volt (nekem meg az a kedvenc színem), mondtam is, hogy persze, a gyerek fideszes, én meg mszp-s, csak hogy egyensúly legyen :D
2012. júl. 25. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Senkivel se foglalkozz, a legfontosabb, hogy a fiadnak tetsszen, jó választás szerintem, kifejezetten fiús.
2012. júl. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!