Striák a szeméremdombon?
Figyelt kérdés
Lehetséges ez?Valakinél előfordult már?2012. aug. 23. 19:53
1/8 anonim válasza:
Ott inkább szőrzet szokott lenni, nem? Egy szép szeméremdomb magas, kicsit húsos. Hogyan lehetnek azon striák?
2/8 A kérdező kommentje:
Látom baromi vicces-poénos kedvedben vagy.Gondolhatod,hogy nem neked szólt a kérdés ha nem tudsz rá normális választ adni.
2012. aug. 23. 20:12
3/8 anonim válasza:
Nekem mintha lenne, de nagyon halvány, és kicsike! Egy-két helyen! Mondjuk a terhesség alatt nagyon csíkos lett a hasam! :(
4/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem én is,mert mintha lenne 1-2 halvány.Sajnos nekem is csíkos a hasam,hiába is használtam rá bármilyen rémet.:(
2012. aug. 23. 20:41
5/8 anonim válasza:
nekem lett rajta 1 nagyon vastag vörös és egy vékonyabb,de jól látható vörös csík.hiába kenegetem, a hasam az nagyon randa, zebracsíkosnak hívom magam, teljesen elkeserítő:((( bár lenne esély ezeket megelőzni, illetve eltűntetni...
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez bőrtipústól is függ.Sajnos ilyen a bőrünk,maximum más fazonra borotválom,hogy ne látszodjon.Bár a párom azt mondja nem csúnya.
A hasamon pedig remélem szülés után halványodnak idővel.
2012. aug. 23. 21:26
7/8 anonim válasza:
Első vagyok. Nem viccnek szántam, csak elcsodálkoztam. Most újra megnéztem az enyémet. Domború, kicsit husos és egy szem stria sincs rajta. Nem hinném, hogy ebben egyedüli példány vagyok.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem sem volt,elhiheted.Most is nagyon halványan 1-2 csík 30 hkm vagyok.
2012. aug. 24. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!