7 éves kislányom bejöhet velem a szaunába?
Figyelt kérdés
Persze nem 20-30 percre gondoltam csak max 10-re,de annyira szeretné kipróbálni.
Ti engednétek?
A válaszokat előre is köszönöm!
2012. aug. 22. 18:16
1/2 anonim válasza:
Én bevittem a lányom, de kb. 10 másodpercre. bementünk, megnézte, és kijöttünk. megnyugodott...
2/2 anonim válasza:
Van egy ismerősünk, neki az volt a mániája, hogy 1 éves korától hordta a gyereket szaunázni. Persze rövidebb időkre, de hetente 1x mindig mentek. Most 9 éves a kislány, heti fél órát szaunázik, és imádja. Na én ettől függetlenül ezt nem hagynám, de az ő dolgok.
Én azt mondom, hogy kipróbálhatja, bár a legtöbb helyen 12 vagy 14 alatt be sem engedik, legalábbis nálunk. Csak akkor tényleg 10perc legyen, és utána igyon sokat. Nem hinném, hogy 10perctől baja lehetne, sőt, szerintem elsőre nem is bírja majd 10 percig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!