Nem lett ennyire szép, de egész jól sikerült.
3. születésnapjára kapta a kisfiam, és nagyon örült neki, azóta is emlegeti :)
Első válaszoló vagyok megint.
A mázat én sem készítettem, hanem vettem "készen". Dr.Oetker-t ha jól emlékszem, csak meg kell mikrózni, és lehet öntetni. De Lidl-be, Aldi-ban is szoktam látni, "poharasat", azt hiszem azokat is csak melegíteni kell.
Szia!
Nalam is az alap otlet az elso altal belinkelt torta volt.
Csak,hogy mi kulfoldon elunk es itt nincs gesztenye massza meg nem is vagyunk erte oda ezert mas milyen tesztaba kellett gondolkodnom.
Vegul 6 tojasos piskotat sutottem. Ehez ugy ereztem eleg uncsi a vanilias krem ezert en turokremet keszitettem (Andi konyhaja, Fanta torta krem alapjan) es mikor megkentem a turokremmel a lapokat, feldarabolt eper szeleteket nyomkodtam a krembe es erre helyeztem a masik lapot. A csoki maz nalam is kicsit problemas mindig de megoldottam.
Nagyon finom lett. Kisfiamnak is nagyon izlett.
Eloszor majdnem dobtam egy hatast mikor a fiam vonat tortat kert a 3.szuletesnapjara de igy vissza gondolva nem is volt tul nehez.
Viszont en nagyon szeretek sutni es sokat is sutok.
Szerintem jó ötlet hogy a vagonokon van a nevük.
Bár az én 4 évesem eléggé irigy a tesóra (9 hónapos), ha a saját szülinapi tortájából egy rész a tesóé lenne, tuti nem örülne neki :(
De ha Nálatok nincs ilyen gond, akkor szerintem tök jó úgy ahogy írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!