Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki vonat tortát készített?...

Aki vonat tortát készített? Receptet elküldenéd?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 14:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem lett ennyire szép, de egész jól sikerült.

3. születésnapjára kapta a kisfiam, és nagyon örült neki, azóta is emlegeti :)

2012. aug. 22. 14:53
 2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,nézegettem ezt a receptet,nekem a csoki máz a tetejére lenne nehéz.
2012. aug. 22. 16:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok megint.

A mázat én sem készítettem, hanem vettem "készen". Dr.Oetker-t ha jól emlékszem, csak meg kell mikrózni, és lehet öntetni. De Lidl-be, Aldi-ban is szoktam látni, "poharasat", azt hiszem azokat is csak melegíteni kell.

2012. aug. 22. 16:57
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. aug. 22. 18:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nalam is az alap otlet az elso altal belinkelt torta volt.

Csak,hogy mi kulfoldon elunk es itt nincs gesztenye massza meg nem is vagyunk erte oda ezert mas milyen tesztaba kellett gondolkodnom.

Vegul 6 tojasos piskotat sutottem. Ehez ugy ereztem eleg uncsi a vanilias krem ezert en turokremet keszitettem (Andi konyhaja, Fanta torta krem alapjan) es mikor megkentem a turokremmel a lapokat, feldarabolt eper szeleteket nyomkodtam a krembe es erre helyeztem a masik lapot. A csoki maz nalam is kicsit problemas mindig de megoldottam.

Nagyon finom lett. Kisfiamnak is nagyon izlett.

Eloszor majdnem dobtam egy hatast mikor a fiam vonat tortat kert a 3.szuletesnapjara de igy vissza gondolva nem is volt tul nehez.

Viszont en nagyon szeretek sutni es sokat is sutok.

2012. aug. 22. 19:22
 6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2012. aug. 22. 22:34
 7/16 A kérdező kommentje:
szept.21én lesz 4 éves és a tesó 1 éves lett aug.02-án,fanta tortát készítettem neki ,a tetejére vad málna fantából lett a zselé.Csak mi négyen voltunk,és szomszédban van 3 gyerek,ők is kaptak..Arra gondoltam ,hogy talán 3 részből készíteném a tortát ,az egyik a mozdony lenne ,és a 2 vagonokból az egyik a nagyobb fiamé,a másik meg a kisebbé lenne és rá írnám a nevüket,jó ötlet vagy inkább nem?inkább egy kisebb tortát a kicsinek is ?
2012. aug. 22. 22:57
 8/16 A kérdező kommentje:
ha csoki máz nem sikerül szépre akkor meg szórom kókusz reszelékkel.
2012. aug. 23. 13:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet hogy a vagonokon van a nevük.

Bár az én 4 évesem eléggé irigy a tesóra (9 hónapos), ha a saját szülinapi tortájából egy rész a tesóé lenne, tuti nem örülne neki :(

De ha Nálatok nincs ilyen gond, akkor szerintem tök jó úgy ahogy írtad.

2012. aug. 23. 14:16
 10/16 A kérdező kommentje:
köszi,sokat mondogattam neki és nehezen megértette ,hogy tortát készítünk a kicsinek,mindig sírt nem és nem neki lesz az első torta.mármint amikor aug 02-án készítettem a kicsinek,aztán volt a védőnő és beszélgettünk erről is ,valahogy megértette ,hogy tortát készítünk a kicsinek és segített,ezt még nem mondtam neki, hogy ha vonat tortát készítek a 2 név lesz rajta,majd meglátjuk ,ha nem akkor külön a kicsinek egy kis torta lesz.
2012. aug. 23. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!