Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi nevekről?

Mit gondoltok az alábbi nevekről?

Figyelt kérdés

Androméda

Médea

Adela

Ariadné

picit szokatlan nevek, tudom, de nekem nagyon tetszik mind a négy:)

2012. aug. 20. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Imádom én is a görög mitológiai neveket! Mindegyik tetszik, legjobban a Médea. Akár még saját lányomnak is adtam volna (A-betűsök nálunk nem jöttek szóba, mert a vezetéknévhez nem passzolnak).

Féjemnek viszont nem igazán jöttek be az én ötleteim, mármint a görög vonal, így végül másfajta neveket választottnk.

2012. aug. 20. 23:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik mind. Médea és Adela neveket adnám is a lányomnak. Bár nekem a Mínea jobban tetszik, ez is görög:)

Az Androméda talán amit nem választanék.

2012. aug. 21. 08:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Adela helyett inkább Adélt választanék:-)
2012. aug. 21. 08:45
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
az a baj, hogy sztem a mai szülők nem gondolnak bele, hogy mennyire tönkreteszk gyermekeik társasági életét csupán a nevükkel. a gyerekek a legrosszindulatúbbak a világon! mindent, még azt is amit nem lehet kicsúfolnak, gúnyolnak!nos egy andromédát, vagy egy médeát meg tuti! én zsófia vagyok, nos a fikától szenvedtem egész életemben és sorolhatnám még a saját környezetemből... sztem ne tedd tönkre a agyerek lelkivilágát egy hasonló névvel. magyarok vagyunk és annyi szép magyar név van! válassz inkább egyet azok közül, mert ez az Adela erősen vetekszik a dzsesszikával... pláne ha egy magyar ejti ki, akinek halvány lila gőze sincs az egyéb nyelvek kiejtéséről... ne haragudj, hogy negatív véleményt mondok, de annyi sok hülye nevet olvasok itt, amit a szülők találnak ki, hogy már úgy érzem meg kell védenem a köv. generáció lelki világát!
2012. aug. 21. 08:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik.
2012. aug. 21. 09:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Androméda, Médea tetszik. De a Médea jobban. :)
2012. aug. 21. 11:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek.
2012. aug. 21. 11:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Különlegesek.

Egy Médeát ismertem is.

Andromed nevet pedig férfi névként használtam egy játékban.

Nekem tetszik mind.

2012. aug. 22. 19:45
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
hát nekem egyik sem tetszik de amelyiken jót nevettem az az Androméda már elnézést kérek attol akit így hívnak de csak sajnálni tudom őket :( :D
2012. aug. 25. 21:20
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha cigány vagy akkor még a marlonbrandó, vagy britniszpirsz, vagy mercédesz-ferrari audi is mehet, Spartacus, Achilleus. Mert hát nálatok ez alap felszereltség.
2012. szept. 7. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!