Milyen szemű lehet így a gyermekem? (lent)
Figyelt kérdés
Férjemmel mindketten barna szeműek vagyunk, mindkettőnk anyukája kék szemű apukáink pedig barna.2012. aug. 20. 09:26
2/7 anonim válasza:
Ahogy sikerül, nem nagyon lehet kalkulálni szerintem.
3/7 anonim válasza:
Párom és az egész családja barna szemű. Olyan középbarna. Minden rokonánál.
Én anyukám zöldesbarna szemű, apukám szürke szemű, én zöldesbarna.
Kisfiam zöldesbarna
kislányom kékes-szürke szemű.
Érdekes.
Felesleges ezen gondolkodni és százalékokat számolni.
4/7 anonim válasza:
Mind a kettőnknek barna szeme van, párom Apukájának kék, az én szüleimnek barna, kislányunknak mégis kékeszöld szeme van. A kalkulátor szerint - ezt én telefonról nem tudom használni - csak barna szeme lehet:-).
2 éves múlt már a kislányunk, tehát valószínű ilyen marad a szeme.
Akkor fogod csak megtudni, ha majd 1 év körüli lesz a babád.
5/7 anonim válasza:
Nálunk az én szemem zöldes barna a férjemé barnás,az édesapámé kék az édesanyámé barna,a férjem szüleinek pedig barna szemük volt.A kislányomnak sokáig kék volt,már 2,5 éves és most zöldes a szeme.A kalkulátor barnát adott be.Erre ne adjál.Egyébként szerintem teljesen mindegy a szem szín.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi ;)
2012. aug. 20. 17:30
7/7 anonim válasza:
Nálunk a család nagy része barna szemű.Férjem aki kék sszemű és apum zöld szemű.Többiek mind barna.Kislányom kék szemű, fiam zöldesbarna szemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!