Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Edrik vagy Miron vagy Dorián/J...

Edrik vagy Miron vagy Dorián/Jára vagy Anka?

Figyelt kérdés

A nagytesók: Otília és Örsi

Vezetéknév:Takács

A nemét csak a születésénél szeretnénk megtudni

Megérzésem szerint kisfiú:)

32hkm

2012. aug. 19. 20:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem... értem én, hogy a Takács elég gyakori vezetéknév, és ezért valami különlegeset szeretnétek a babának, de huh, a lista, amit írtál - nem biztos, hogy a legjobb, ha a babának is jót akartok.
2012. aug. 19. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Edrik? Jara? Anka?

Ezeket a neveket meg az eletbe nem hallottam.

Esetleg Edrik helyett Erik?

A Miron nekem kicsit eroltetett a Dorian meg nem tetszik.

A Jara es Anka sem tetszenek.

2012. aug. 20. 04:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A tesók neveihez egyik sem illik.A Jára és az Anka is rossz választás.Az egész életét azzal fogja tölteni,hogy "nem,nem Janka",vagy "nem nem Sára". Az Edrik rettentő bonyolult (olyan mint a "Szedrik" csak lemaradt egy betű). A Mironról senki nem fogja tudni eldönteni,hogy fiú -e vagy lány,így szerintem a legkisebb rossz a Dorián.

Amúgy ne haragudj,de mikor olvastam a kérdés elejét,egyből az ugrott be,hogy babakocsi márkák és nem tudod,melyiket válaszd.

2012. aug. 20. 06:14
 14/21 anonim válasza:
52%
Miron.Az egyik kedvenc fiú nevem.
2012. aug. 20. 18:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is egyik rosszabb, mint a másik. mind félrehallható, Edrik helyett Eriket fog mindenki hallani, Jára helyett Sárát, Anka helyett Pankát, Jankát, vagy Annát, vagy azt hiszik, csak becézés. Miron meg Dorián még elmegy, de egyik se tetszik.
2012. aug. 20. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

Az én kisfiam Dorián, ki kérem magamnak, hogy "cigányos". Szerintem ez nagyon nem az a Dzsesszika vagy Ronaldo kategória.

Értelemszerűen nekem ezek közül a Dorián tetszik leginkább, a többi nekem is kicsit fura.

2012. aug. 20. 22:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Én nem értettem félre, vagy ha hallanám nem érteném félre, én ismerem ezeket a neveket:) Nekem tetszenek. Miron és Anka amit választanék. A Jára is jó, de azt azért nem választanám mert a tesóm meg Sára:) Így vagyok a Jáhel névvel is, azt meg azért nem választanám, mert én meg Ráhel vagyok :) Am szerintem sem nagyon passzolnak a tesók neveihez ezek a nevek, ha számít ez.
2012. aug. 21. 08:19
 18/21 A kérdező kommentje:

Beszélgettünk a párommal és lányból a Jankát választottuk fiúból a Doriánt,

A Jankára nem is gondoltunk de nagyon megtetszett:)

2012. aug. 22. 10:09
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Miron és Anka a választásom

Az Erik nem tetszik? Hasonlít az Edrikre.

2012. aug. 22. 10:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Janka klassz, gratulálok!
2012. aug. 22. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!