Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 48 évesen válaljon valaki...

48 évesen válaljon valaki gyereket?

Figyelt kérdés
Az anyukám már 48 éves. Kiderült, hogy teherbeesett és lehet, hogy elveteti a gyerekét? Megkérdezte a véleményemet és én elfogadnék még egy kistesvért, de az egészség is fontos. Szerintetek legyen kistesóm?

2012. aug. 19. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

legyen hát

úgy is veszélyeztetett terhes lesz, így jobban fognak rá ügyelni

és ha fogad orvost akkor meg talán még nagyobb biztonságban érezheti a babát

szóval én bevállalnám 48 évesen

2012. aug. 19. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Tartsa meg, legyen egy normális gyerekre is reménye, ha már a másik szexi lili néven regisztrál egy ilyen oldalra.
2012. aug. 19. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
igazából akkor számítsátok bele h ne adj isten vmi történik anyukáddal..akkor neked kellene átvenni a szerepét..
2012. aug. 19. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagynénémnek is közel az ötvenhez csúszott be a baba, nem is gondolkodott rajta hogy elveteti!

Megfiatalodott a gyerek mellett, türelme is volt hozzá, mindd ketten egészségesek!

Mamám is 45 évesen szülte a fiát, most 78 éves, a fia egy idős a férjemmel:)

Örül hogy így sikerült, mert a fia vele él, van kire számíthat, nem

Maradt egyedűl miután a nagyapa meghalt.

Ha egészsége engedi, tartsa meg!

2012. aug. 19. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

Drága Lili!

Először is, a vállaljon-t így kell helyesen írni.

Azt még értem, hogy a te véleményedet megkérdezte, de ne egy pár vadidegennek kelljen már megmondania, hogy anyukád szüljön-e vagy sem. Ha mi azt mondjuk, hogy ne, akkor megy abortuszra? Ha pedig azt mondjuk, persze, szüljön, akkor minden kockázat ellenére is szülni fog? Mi közünk van nekünk ahhoz, hogy neked legyen-e kistesód?!

Orvossal kellene konzultálnia.

Én ebben a korban már nem szülnék, sokan ekkor már unokáznak. Gondolj bele, 68 éves lesz, mire felnő, lehet, édesanyád meg sem éri, hogy leérettségizzen a tesód.

2012. aug. 19. 17:50
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Kizárt. Mire 20 éves lesz a gyerek, anyukád már 68. Ne adja isten, de mit csináltok, ha meg sem éri?
2012. aug. 19. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Én nem szülnék, az én szintén 48 éves édesanyám sem szülne már az holt biztos.

Egyrészt azért mert ilyen korba már tényleg nagy az esély rá, hogy az értségijét sem éli meg. :( Sajnos ez így van el kell fogadni.Volt osztálytársamnak ilyen korúak voltak a szülei, amikor született első gyerek ként, apukája már az általános iskolás ballagásunkon sem lehetett ott.

Másrészt nem tudom hány éves vagy de gyanítom közelebb a húszhoz, mint a 10hez.Lassan már valóban unokáznia kéne, fog.Tegyük fel most 18 éves vagy, persze még azt mondod hogy még egyhamar nem akarsz gyereket, de ha 2-3 év múlva úgy alakul akkor te azért nem fogsz vállalni, mert ott a kis tesó?vagy ha bevállalod 2-3 év lesz a tesód és a gyereked közt?

2012. aug. 19. 18:43
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Édesanyám decemberben tölti a 48-at.

Anyukámnak már nem lehet gyereke betegség miatt, de ha lehetne és becsúszna az tuti hogy lebeszélném róla, és abban is biztos vagyok hogy nem tartaná meg.

Különben anyukám már nagymama úgy hogy elég hülyén nézne ki hogyha tologatnánk egymás mellet a gyerekeink.

Amúgy nem tudhatjuk hogy nálatok éppen mi zajlik, lehet hogy éppen van több nyomós érv is amiért megtartaná, de ahogy ezt már mondták előttem is ezt a szüleidnek kell eldöntenie nem másnak.

2012. aug. 19. 19:00
 9/10 ava87 ***** válasza:
Nehéz kérdés... Az biztos, hogy nem 48 éves koromra tervezném a babavállalást (belegondolok, anyukám ennyi idősen már két éve nagymama volt), mert szerintem ahogy minden másnak, ennek is megvan a maga ideje ideális esetben. Viszont ha mégis terhes lennék, akkor megtartanám, hiszen akkor már az a baba ott van. De ilyen helyzetben biztos, hogy sokkal sokkal jobban figyelnék magamra, mintha huszonévesen lennék terhes.
2012. aug. 20. 10:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat! Nagyon megkönnyítettétek a döntésemet! :)
2012. aug. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!