Kata, Dorka, Petra vagy Nóra?
Figyelt kérdés
Tesók nevei Lili és Anna.A vezetéknévhez mind illenek.Ezek a legesélyesebbek, de nyitott vagyok új nevekre is.Köszönöm előre is a válaszokat.2012. aug. 18. 19:35
11/18 anonim válasza:
Ja bocs akkor töröltesd moderátorral a válaszom. Á rossz napon volt, bocs el is meggyek aludni. Tényleg nem vedd bántásnak a Kata maradt meg.
12/18 anonim válasza:
1. Nóra
2. Kata
3. Petra
4. Dorka
Mindegyik szép. Kedvencem még a Flóra.
13/18 anonim válasza:
Nekem a Nóra a kedvenc nevem, de a többi is nagyon szép:) a tesók nevei is gyönyörűek!
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A Flóra is szép,még az is szóba jöhet.:)
2012. aug. 18. 21:37
15/18 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak a Petra tetszik, így arra szavazok. Amúgy még szép szerintem Réka Kinga Vanda Hanga Léna Gréta Sára.
16/18 anonim válasza:
Nóra, az egyik kedvenc nevem:-).
Tetszik még Kira, Jázmin, Gréta, Nedda, Lilien.
18/18 anonim válasza:
Nóra!! :)
Csak vigyázz , júli 11. Nóra, Lili névnap :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!