Mit tudnék tenni azért, hogy ne legyenek szomorú és borúlátó gondolataim?
Szia!
Az én kisfiam születés után 1 hónappal halt meg.Súlyos agyi fejlődési rendellenességgel született.Most próbálkozunk a kistesóval!!!Nekem is van már egy 10éves fiam,Aki egészséges.Sajnos senki nincs védve az ilyen dolgoktól,de kockáztatni kell.
Bízom benne,hogy egészséges babám születik.
Ha ilyen gondolataid vannak,várj még a terhességgel.
Biztos egészséges babád lesz!
A félsz mindenkiben megvan,lehet bennem jobban,de megpróbálok pozitívan gondolkodni.
Nagyon nehéz lesz kihordanom,de igyekszem nem sokat aggódni,ha babás leszek.
Szia!
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy megfigyeled Magad körül a dolgokat és megtalálod bennük a szépet. Nézd a csodaszép kislányodat, amikor játszik, amikor alszik vagy amikor akármit is csinál! És GYÖNYÖRKÖDJ a látványban!
És nem kell a kislányod látványához ragaszkodnod. Ott van a férjed is, a családod, a napfény, egy felhő, stb.
Találj annyi szépet Magad körül, amennyit ember még nem talált!
Így nyugtasd meg Magad!
Ui.: a problémákkal akkor foglalkozz, amikor meg kell oldani őket!
Relaxálj.
Az nagyon jó dolog.Én gyakran szoktam.
Tipp:
Félhomály van a szobában, csend és nyugalom.Lefekszel az ágyra, 45 fokos szögben felfelé nézel (Fejed alá teszel egy párnát).Addig nézel egy pontot, míg el nem nehezülnek a szemhéjaid, akkor lecsukod.Elkezdesz magadban lassan számolni, és el is képzeled a számokat magad előtt, közben mélyeket lélegzel.Ezzel lefoglalod az agyad jobb és bal féltekét is.Visszaszámolsz valahánytól (25,50,100, akármennyi), ha nullához érsz, visszaszámolsz 5-től.3-nál azt mondod magadba: Ha nullához érek, felkelek és eltűnnek a rossz gondolataim.Visszaszámolsz és felkelsz.Nagyon hatásos!
Próbáld ki, sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!