Melyik nevet adjuk gyermekünknek? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Ha lány lesz, akkor Erzsébet, Mária vagy Aranka nevet akarjuk adni. Ha fiú, akkor István, Béla vagy Izsák. Szerintetek?2012. aug. 16. 18:10
11/20 anonim válasza:
hú de jó vicc volt,szétröhögtem a fejem.
szerintem inkább szomorú,hogy ma már mindenki különleges egyedi nevet akar adni a gyerekének,de rá kellene jönni,hogy nem a nevétől lesz különleges.nekem nevetségesek ezek az Amerikából átvett,majmolt idegen hangzású eröltetetten magyarosított nevek
12/20 anonim válasza:
Nagyon vicces volt.. nem értem mi baj ezekkel a nevekkel. Remélem téged Lakatos Nintendónak hívnak...
14/20 A kérdező kommentje:
Miért is? ki adna ma olyan nevet a gyerekének, hogy Erzsébet vagy Mária? Már rég kiment a divatból. a gyerek egy életen át a szüleit szidná amiatt, hogy ilyen nevet kapott..
2012. aug. 17. 08:14
15/20 anonim válasza:
Nem tudom mennyivel jobbak ezeknél a neveknél a mai idétlen, nyakatekert divatnevek többsége? Nem szeretnék példákat felhozni. Amúgy meg ok, nem tetszik, de akkor mindek kell ilyen kérdést kiírni?
16/20 A kérdező kommentje:
No igen, ezek az ultramodern nevek nekem se tetszenek, mint pl. Noel, Benett, Zoé, Napsugár, Hajnalcsillag. Állandóan olyan kérdések vannak, hogy mi legyen a gyerek neve, s fel van sorolva csomó gyönyörű név. Ezekből a kérdésekből akartam viccet csinálni, de mivel ezt a topikot csak anyukák olvassák, inkább a humor kategóriába kellett volna sorolni.
2012. aug. 17. 11:10
17/20 anonim válasza:
Hát én spec nem vagyok anyuka. De tényleg szerintem inkább ezek a nevek, mint mondjuk Eperke, vagy mit tudom én. Mondjuk az Erzsébet, Béla nekem sem tetszik a hangzásuk miatt, de hát vannak sokkal rosszabbak is. Például az Anna is ugyanilyen régies név, mint ezek, az mégis tök elfogadott mostanság, meg gyakori. Az én idős rokonaim közt rengeteg a Panna, Panni, Pannika néni, és ezek a becenevek is tök menők most önálló névként.
18/20 anonim válasza:
Nem állítom, hogy adnám ezeket a neveket a gyerekemnek, de kedves kérdező, elég korlátolt a hozzáállásod.
19/20 anonim válasza:
Szánalmas vagy, nem vicces. Nekem van egy Teréz nevű kislányom, meg egy Lídiám, nézzél már le emiatt légyszi...
20/20 A kérdező kommentje:
Hát, nemis vagy épeszű, ha képes voltál ilyen neveket adni a gyerekeidnek. A Lídia még haggyán, de a Teréz...
2012. aug. 27. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!