A rendszertelen ciklusnak mik lehetnek az okai?
Figyelt kérdés
Az idei évben így alakultak a ciklusaim: 30, 33, 31, 31, 27, 37, 28nap. Az intenzitása mindig ugyanolyan, 3 erősebb, majd 2 gyengébb nap.
Mik lehetnek az okai hogy ennyire összevissza jön meg, és lehet, vagy kell ez ellen tenni valamit? Most kezdtük a kistesó projektet.
Köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 16. 12:05
1/4 anonim válasza:
Pl. hormonprobléma, de azért nincs olyan nagy eltérés a ciklusodban, hogy meg kelljen ijedni miatta, bár a 37 napos kicsit hosszú. Próbálkozzatok és ha jó ideig nem sikerül, akkor érdemes elmenned orvoshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon várom a többiek válaszát is. Köszönöm.
2012. aug. 29. 17:31
3/4 anonim válasza:
Szia! Annyira nem vészes, de érdemes elmenni vele dokihoz. ( nekem volt, h 8 hóig kimaradt)
4/4 anonim válasza:
Ha valaki tud érdemlegesen hózzászólni a témához az engem is édrekelne! Ez lehet baj is?
Ugyanis nálam a következő képen alakult az utóbbi években
37-41-32-36-33-39-30-32-28-31-30-35-44-35-37-30-30-40-34-31-35-28
Nekem mindig ilyen volt, és nincs amúgy semmi bajom, szóval azt gondolom normális. Ha mégsem az, akkor nem lenne rossz tudni róla mi okozza:S
(25 éves vagyok, nincs gyerekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!