Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hány hónapig...

Szülés után hány hónapig rendszertelen a havi?

Figyelt kérdés
9 hónapja szültem, de most is 1,5 hetet késik.
2011. febr. 26. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokára állt helyre. Azt hiszem 15 hónapos volt a lányom. Most 19 hós lesz, és pontosan jön meg, úgy mint szülés előtt!
2011. febr. 26. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Mi is védekeztünk és mégis 1,5 hete késik eddig.Semmi terhességi tünetet nem érzek, csak úgy fáj a hasam,mint mielőtt megjön.
2011. febr. 26. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne is mond, én is mindig tiszta ideg voltam, hogy nem igaz hogy nem jön meg, mikor védekeztünk! össze vissza jött meg nekem minden hónapban, aztán egyik hónapban egyszer csak megjött pontosan, és azóta is így van!Volt egy egy héttel előbb, volt egy egy héttel később! (első voltam)
2011. febr. 26. 13:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Eleinte még pontosan is megjött.De mostanában megint kezdi.1x 3 napot késik.Máskor 2 hetet, 1 hetet.Szerdáig várok, (akkor lesz 2 hete,hogy késik)ha nem akkor teszt+orvos.Legutóbb kaptam a Norcolutot.Szintén ez volt a gond.Kiváltattam és megjött.Jó lenne helyre állna.Fogamzásgátlótól se állna helyre?
2011. febr. 26. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Elvileg attól helyre állna! Én nem szedek gyógyszert, mert még akarunk kisbabát és addig nem akartam gyógyszerrel tömni magam!
2011. febr. 26. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 11 hónapos a kislányom, és épp most teszteltem, mert nem jött meg. Persze nem vagyok terhes, szedek fogamzásgátlót, de ez már a 2., hogy tesztelnem kellett. Régen gyógyszer nélkül sem marad ki soha, nem hogy gyógyszer mellett.... Remélem hamar rendeződnek a dolgok, mert elég idegesítő tud lenni, ha nem jön meg...
2011. febr. 26. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Ma tettem fel ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Most én is aggódom, bár védekeztünk, de mégis ideges vagyok, ami még tuti rá fog tenni...

2011. febr. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!