Egy éve rendszertelen a mensim, kaptam Norcolutot 3 hónapig ettől meg jött, utoljára juli 5-én azóta semmi, nem védekezünk, szeretnénk babát. Fáj a mellem, fáradt vagyok, 1 hete teszteltem-negetiv. Most mi van?
Figyelt kérdés
2008. aug. 23. 19:22
1/4 A kérdező kommentje:
még annyi hogy 1 hete körül ideges ,feszült vagyokés sokat sirok.Kedden lesz orvosom.
2008. aug. 23. 19:26
2/4 anonim válasza:
Szia.A tünetek babára utalnak,de lehet álterhesség is(nekem is volt),mert esetleg már nagyon szeretnétek a babát.Mivel rendszertelen a mensid,így akár a mellfeszülés lehet mensi előjel is,a sírósság-fáradtság pedig lehet a lelki kimerülés tünete is.Ritka esetben a teszt nega,miközben pocaklakó van,de a mensid miatt menj dokihoz,és akkor minden kiderül.Ha babás lennél,akkor már igencsak 7 hetesnek kellene lenned,és nagyon ritka,hogy ilyenkor még nega a teszt.Sok sikert!Egy öreg róka
3/4 A kérdező kommentje:
Kb 4 hete nem védekezünk,a melleim duzzadtak és érzékenyek a bimbóim és kis apró fehér pontocskák jöttek elő a bimbóudvaron.
2008. aug. 24. 11:26
4/4 anonim válasza:
Bimbóérzékenység nekem is folyamatosan van mióta terhes voltam,és túl vagyok a PÉ-n és a mensit (nem) várom az adott ciklusban.A pöttyök már más ügy,nézd meg,hogy nem szivárog-e savó,vagy más a bimbódból.Én mondjuk még mindig mennék a dokimhoz.Sok sikert.Öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!