Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális, hogy én...

Szerintetek normális, hogy én nem akarok gyereket? 16L

Figyelt kérdés
Tudom,hogy fiatal vagyok még ehhez, de amikor beszélgetek barátnőimmel a jövőről, mindenkiében szerepel a gyerek téma, csak az enyémben nem és ez kicsit zavar. Mármint, imádom a gyerekeket, ha vigyáznom kell kicsit unokaöcsémre-vagy hugomra, semmi bajom nincs vele eljátszogatunk,nevetgélünk. :) De nem tudom elképzelni,hogy nekem legyen gyermekem.. Ez baj?
2012. aug. 15. 10:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Az is normális, ha 40 évesen sem akarsz. Ne annak a függvényében értékeld az érzéseidet, hogy mások szerint mit kell. De amondó vagyok, ne hajtogasd a dolgot, mert nagyon sok bántásnak teheted ki magad. Én is megkaptam anno, hogy hülye vagyok, idióta, anyám szerint elmebeteg...
2012. aug. 15. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem baj.Mint mondták sokat fogsz még változni.De lehet ebben a kérdésben soha.Nem minden nő vágyik erre.

Szerintem az sokkal gázabb mikor a korodbeli lányok annyira megjátszák,hogy odáig vannak a gyerekekért:DArra az 1 órára:D

Nekem is voltak unokatesóim,akik 5 gyereket akartak tizenévesen,aztán most 30hoz közel egyet sem akarnak,mert rájöttek mivel jár:D

2013. nov. 18. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!