Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Quinny Zapp Xtra mikortól?

Quinny Zapp Xtra mikortól?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy akinek ilyen kocsija van mennyi idős babóval használta először? Azt írják, újszülöttnek is jó, de olyan fura így nekem. Első baba, semmi tapasztalatom és nem szeretnék 50szer kocsit cserélni, ezért kérdezlek Titeket. Várok véleményeket is, ha ilyenetek van, rosszat is, jót is. Köszönöm! :o)

[link]

2012. aug. 14. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:
hason nem lehet benne egy újszülött, az tuti, mivel az ülő helyzetben dönthető csak. szerintem a hordozóval gondolják az újszülött kortól való használatot. nekem sima zapp-om van, én imádom, egy álom vele közlekedni, csak az nem dönthető, dehát valamit valamiért. 1 éves volt a lányom amikor vettem. az Xtra szerintem 6 hónapos kortól használható nyugodt szívvel.
2012. aug. 14. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!