Quinny Zapp. Használja valaki? Vélemények? A kerekeivel meg voltatok elégedve? Nem kicsik? Elég biztonságos? Nem instabil, és borulékony?
Nővéremnek ilyen kocsija van. A második babájával használta, meg volt vele elégedve.
Nekem most adta pár hónapja kölcsön. 2 hétig használtam, aztán visszaadtam neki, és inkább vettem egyet. Könnyen billenthető, kicsit talán túl könnyen is. Könnyen irányítható, habár nem a magyar járdákra tervezték (rossz a járda, a fák felnyomják a gyökerükkel)
Én ahhoz vagyok hozzászokva, hogy egybe van a tolókar, nekem kényelmetlen. 158cm vagyok, egy kicsit nekem magas a tolókar, nem állítható. Gyermekem 1 évesen kezdte használni, a biztonsági öv a feje mellett jött ki az üléstámlából, teljesen derékszögben kellett ülnie benne, lába lelógott. Ő kicsit döntött üléssel szeret utazni, úgy, hogy a lába nem lóg.
Tárolás. Nincs alul kosár, és a tolókarra se lehet nagyon rátenni semmit, lecsúszik. A napvédő ernyője katasztrófa.
Könnyű, kis helyen elfér, gyakorlott kéz könnyen összecsukja.
Nekem abszolút nem jött be. Ahogy használtam, teljesen az az érzésem volt, hogy minőségileg kínai
Szia.
Tudnál segíteni? Elhagytam a babakocsiról az öv egy részét ( ami a hàttàmlàn van) hol tudnék venni hozzá?
Köszi
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!