Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? Quinny...

Melyiket válasszam? Quinny speedi, vagy Quinny Zapp? Vagy esetleg a Buzz?

Figyelt kérdés
Tapasztalat?
2011. nov. 17. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

?????????

3 nagyon különböző kocsi!!!

Nekem Zappon és Buzzom van.Újszülöttnek kell?Vagy már nagyobb babának ,sportkocsinak?

2011. nov. 17. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:

A zapp az esernyőkocsi, így azt max a gyerek 6, de inkább 1 éves korától ajánlanám. Egyébként egy nagyon szuper kis kocsi, mert könnyű és kis helyen elfér, viszont nem lehet pakolni bele.

Nekünk volt még speedink azt rettenetesen imádtam, jól ment terepen, de könnyű volt irányítani. Buzzt nem ismerem közvetlen közelről, de az kicsit dizájnosabb, mint a speedi viszont, ha nem csak városban tologatod akkor a kerekei miatt (első kicsi) nehezebb lehet tolni. Ja és annál a kagylóülésre szoktak panaszkodni, hogy a 1.5 éves gyerek téli ruhában nem fér el benne.

Mindegyiknek viszonylag kicsi a bevásárló hálója, 1 pulcsi (felnőtt) és max az esővédő fér el benne kényelmesen. vagy ha nagyon kitartó vagy még 1-2 dolgot bele tudsz préselni.

2011. nov. 17. 14:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Újszülött kortól használnánk, hordozóval, városban.

Nekem az a fontos, hogy könnyen összecsukható legyen, könnyen lehessen tologatni, és ne legyen baromi nehéz.

2011. nov. 17. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor buzz,vagy zapp,de én nagyon nem ajánlom,hogy a csakis hordozóban sétáljon a baba,a mózes a jó neki.Majd meg fogod látni ,hogy hogy néz ki egy újszülött a hordozóban,totál összecsuklik benne.Szóval személy szerint én a Buzz-t venném,bár vannak betegségei.Egyébként nekem a Maxi-Cozi Mura 3 az etalon.

1.voltam

2011. nov. 17. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Maxi Cosi Mura 3 ....bocsi:)
2011. nov. 17. 14:37
 6/8 A kérdező kommentje:
és a speedi? az is dönthető, mint a buzz
2011. nov. 17. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
A speedi az nehéz viszonylag. Viszont én is ajánlom a mózest. A hordozó jó egy ideig, de hogy órákat abban legyen. Az én lányom legalább is az első 4 hónapban napközben csak a séta alatt aludt így volt, hogy 1.5-2 órát is sétáltam. (2. voltam)
2011. nov. 17. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
ZAPP! Teljesen megfelelő maxi cosi hordozóval. Szuperkönnyen irányítható városi kocsi.
2011. nov. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!