Minden kislány ilyen borzalmasan viselkedik másokkal?
Úristen...ez a Balázs gyerek eddig se volt szimpi, de ez a nyilatkozata....anyám- Pedig elvileg az ilyen "celebek" felelősséggel tartoznak azért amit mondanak-sugallnak-hirdetnek hiszen sokan olvassák őket.
Főleg nem vágom Balázska nagy Buddha filozófiájával hogy fér össze ez az agresszióra nevelés, mert most még Benettke csak a lapátot nyúlja le de később jól megver valakit akkor is marha büszke lesz rá?
Szegény kisfiúnak így is minden esélye megvan hogy elkényeztetett kis pénzes majom legyen belőle, és még egy lapáttal rá is tesz apukája...
Egyébként meg tényleg sok szülő gondolja így hogy vegye csak el a gyerek ami kell neki, mert akkor lesz belőle valaki..
Nem tudom...én csak azt szeretném ha sokan kedvelnék a gyerekeimet és más emberek élveznék a társaságukat, nem pedig félnék...de biztos én vagyok a hülye:)
Elmesélek egy rövid sztorit.. Nem lesz hosszu.
Járunk a lányommal 3havonta a Madarász utcába vérvizsgálatra. Most nemrég kellett mennünk. Lányom mindenkivel jól eljátszott,élvezte a dolgot. A hintára felült,mikor ott ült egy tizenéves srác,beült a nagy faautóba és vezetett,olvasgatott.Kis műanyag konyhával eljátszott,kivette ami a mosógép részében volt,felrakta a "száritóra".Pedig kockák voltak benne,de nagyon jól eljátszott 3 órán keresztül,ennyi idő sajnos mire sorra kerül az ember:( Volt hogy a libikókára felültette az 1 méteres mackót és libikókázott vele..
Jött egy kislány a nővérével,meg az anyukájával,hát valami eszeveszett rossz volt. Szaladgált mindenhova,mindenkihez. Elvette mindenkitől amivel játszott,a macit lelökte a libikkókáról,lányom kezére rácsukta a műanyag mosógép ajtaját,térdére csukta,amikor odajött hozzánk,akkor anyu énekelt nekik(a lányomnak,meg ennek a zsiványnak) megnyugodott de utána szaladt tovább.Anyuka meg csak nézte,s mesélte hogy azóta ilyen mióta leálltak a szopiról. (Ezt nem hiszem,mert az én lányom is szopizik még s nem tünik ilyen rossznak.
Mindent kivett a lányom kezéből.. Ezután az anyukának elege lett a gyerek rosszaságából és beszijazta a babakocsiba büntetésből.Ahonnan orditva kimászott. Kérdezte tudod mit csináltál?Tudom. 2-3 hét volt köztük.. Olyan kézreverést,meg vizzel leboritást kapott a kislány,hogy csak néztünk anyummal...A kicsim meg jött oda bujt és puszilgatott,meg szeretgetett.. Nem értette hogy mi van. 2.
Balazs nyilatkozatarol inkabb no comment. Szerencseje van,hogy eddig nem talalkozott velunk a jatszoteren(szerencsere lehetetlen mert mi kulfoldon elunk) mert ha az en fiam kezebol vmelyik gyerek eroszakkal kiveszi a kisfiam jatekat akkor en vissza kerem es kesz ha tetszik a szulonek ha nem. Persze ha szepen elkerik akkor odaadjuk de ha a fiam epp jatszik a sajat jatekaval akkor nem fogom vele odaadatni a masik gyereknek. Ilyenkor megmondom,hogy varja meg mig a fiam megunja,leteszi es akkor viheti a masik gyerek.
En is azt vettem eszre,hogy foleg kislanyoknal altalanos ez a viselkedes de vegig olvastam a valaszokat es latom,hogy mas meg fiuknal vette ezt eszre. Ugy tunik nemtol fuggetlen a dolog, eletkori sajatossag. En biztos azert lanyoknal vettem eszre mert tobb lany van a kornyezetunkbe mint fiu.
Mi azoknak szivesen odaadjuk a jatekainkat aki megosztja a sajatjat is a fiammal de annak nem aki a jatekait nem osztja meg de a mienket vinne minden kerdezes nelkul.
Az én kisfiam 2,5 éves; a kortársaival mondhatni közömbös, de a kicsiket imádja! Puszilgatja őket, viszi utánuk a plüssüket, ha valahol otthagyják, löki őket a hintában stb.
Amikor kisebb volt, őt az unokanővére "terrorizálta" úgy, ahogyan leíta a kérdező. Akkor változott meg a kortársaival szemben. Addig minden gyereket szeretett, játszott velük, ölelgette őket... Aztán ahogy közel költöztünk az unokanővérhez, egy idő után gyanakvó lett minden vele egykorú gyerekkel, és mindenkiben az ellenséget feltételezte. Mára már javult a helyzet, már "csak" közömbös velük. De a kicsikért tényleg odavan! Unokahúg, szomszéd kislány vagy csak egy babakocsiban szembejövő - mindenkit ugyanúgy szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!