Szerintetek fontos, hogy egy kislány csajos ruhában legyen?
Játszótéren, sétáláskor, orvosnál.
Ha látsz egy kislányt, aki nem olyan csajosan van öltöztetve, lenézed az anyukáját? Esetleg megszólod?
A két éves kislányomnak a 99%-a a ruháinak rózsaszín. Rengeteg ruhája a turiból van, és ott inkább a csajosakat válogatom ki neki :-)
Amúgy tök mind1 hogy ki milyen ruhát vesz, de ha már 80 ft-ért kap egy pólót akkor inkább rózsaszínű legyen :-)
Nekem soha eszembe nem jutott volna leszólni valakit ez miatt.(Főleg amikor vesz mondjuk 1000 ft-ért egy fiús felsőt....)
Mindenki eldöntheti hogy mit ad a lurkójára :-)
36.N
Nem nézek le senkit, főleg nem szólom meg.
Nem tartom FONTOSNAK, hogy egy kislány csajos ruhában legyen, de én nagyon szeretem, ha egy kisgyerek vagy kisbaba a nemének megfelelő szép ruhát visel. Ez nem feltétlenül szoknya vagy ruhácska a kislányoknál, hisz sok minden múlik a szabáson, vagy azon, ami rá van varrva, a színén, stb. Viselhet egy kislány kéket-zöldet, ha összességében lányos marad.
Nekem két kisfiam van, és sosem adok rájuk lányos ruhát. VAnnak piros pólóik, de ezek egyértelműen fiú pólók.
Ugyanakkor egyszer véletlenül vettem egy barna felsőt, s itthon láttam, hogy igazából lányos szabású. Egyszer ráadtam egyikükre, de többet képtelen vagyok... én azt szeretem, ha kisfiúsan néznek ki, ha már egyszer kukijuk nőtt.
Ha lesz kislányom, ő is lányosan lesz öltöztetve.
És nem érdekel, ki mit szól.
A gyerekek még annyira tüneményesek 3 éves korukig,hogy mind egy mit adnak rájuk,úgy is nagyon aranyosak.Utána meg úgy is elkezdi a gyerek megválogatni,hogy mit vesz magára(van amelyik már hamarabb is),na most ha a szülő normális és a gyereket hagyja kibontakozni(nem a hisztis öltözködésről beszélek),akkor az maga eldönti,hogy mit is részesít előnyben.
Egyetlen esetben szoktam az anyukát lenézni,amikor koszosan,mosdatlanul,hanyag módra viszi ki gyermekét az utcára,vagy még az is nagyon kicsapja a biztosítékot mikor az angyali arcú kislánynak fiú frizura van vágva,ilyen pár centis haja van a kislánynak,na az ilyentől kiráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!