Szerintetek fontos, hogy egy kislány csajos ruhában legyen?
Játszótéren, sétáláskor, orvosnál.
Ha látsz egy kislányt, aki nem olyan csajosan van öltöztetve, lenézed az anyukáját? Esetleg megszólod?
Én világéletemben utáltam a szoknyát, semmi fodrocska, 15 éves koromtól mostanáig csak földszínek, főként fekete(rock zene powa), semmi balerina cipő, semmi "cukiság", barbie helyett állatok vagy kisautó, most, 20 évesen is imádom a forma1-et, rallyt,viszont az ilyen szépségkirálynős cuccoktól undorodom..Van bakancsom, tornacipőm,de a magassarkú csizmámat is imádom.
Mégis lánynak érzem magam, párom is van, lányos dolgaim is vannak, etc..:) Attól hogy valaki nem tipikus (kis)csaj,még érezheti magát annak, akár egy bő pólóban is.
Nem nézném le az anyukáját,ha ilyet látnék, nem mindenki lehet lányos lány:) Szóval nem kell a csorda észjárás!
Igazad van utcsó,igaz, h én ezt választottam,de nem azért mert nekem nem próbáltak meg pink cuccokat venni..próbáltak rám adni a lányos dolgokat,de nem viseltem el..mindig "véletlenül" elszakadt,stb..szóval rákényszeríthető persze a picire a ruha, de nem sok idő és már rájön h tetszik e neki vagy se..és lehet h mondjuk azt látjuk h fiúsan öltözteti, de ha nem látunk a színfalak mögé, akkor lehet h nem az anya a "hibás" hanem a gyerkőcnek van erős akarata:)
De..aki valami okán küzd a gyerek nemi identitásával, tehát mondjuk kisfiút akart, de lány lett, és ezért öltözteti fiús ruhákba, az már nem a rendben van kategória..
Általában lányosan van. A kék-zöld színekből is a krémesebb, lágyabb árnyalatokat keresem. Vagy virágmintásat pl pólóban.
Játszón egyértelműen kisnadrág-halásznadrág ilyesmi van rajta, mert jobban tud benne játszani, mint szoknyában....pl csúszdázni nem is lehet, felégeti a fenekét.
De nálunk mind a lányos színek, mind a lányos fazonok dominálnak. Van habos babos, de van egyszerűbb is. Most pl piros verdás trikóban van és rózsaszín szoknyában. :) Hát istenkém szereti a Verdákat is :)
De hogy emiatt megszóljak mást, hogy mit ad a gyerekére....láttam már kisfiút rózsaszín pólóban, mert a nővérétől azt örökölte. De láttam kislányt, akiről csak a neve után derült ki, hogy kislány, mert 3 bátyja van és tőlük örökölte a ruhatárát. Bölcsiben udvarra meg aztán tök mindegy mi van rajta, fél óra és egyformán koszosak :)
A kérdés nem arról szólt, hogy fiúsan van öltöztetve, hanem hogy nem olyan csajos. Nincs midig szoknyában, habos-fodros rózsaszínben stb.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!