Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jó, ha van testvér...

Szerintetek jó, ha van testvére a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

Férjem egyke, nekem pedig van egy hugim, aki csak 14 hónappal fiatalabb nálam. Nagyon jó testvérek vagyunk. Imádom őt. Párom azt mondja, hogy testvér nélkül is teljesen jól megvan, neki nem hiányzik.

Igaz nincs vita emiatt közöttünk, mert ha jön a tesó 10 hónapos kislányom mellé, akkor nagyon boldogok leszünk, de azért érdekelne, hogy milyen vélemények vannak!

Tudom, hogy nem befolyásolható, de jobb, ha egyneműek a testvérek. Tapasztalataim szerint a fiú lány páros gyakran "rossz" testvérpár.

2012. aug. 13. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sok múlik a gyerekek természetén és a nevelésen. Nem minden testvérpár közt lesz jó viszony. Amúgy én 2 gyerekben gondolkodom, de nem feltétlen azért, hogy legyen testvér, hanem én szeretnék 2 gyereket.
2012. aug. 14. 07:32
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Az én tapasztalataim szerint nem nagyon találkoztam olyan családdal,ahol a testvérek között ment a harc(holott anyukámnak 1,apumnak 3 testvére van,az unokatestvéreinknél 2-3-an vannak/család,van ahol vegyes neműek,van,ahol csak lányok).A bátyám 41 éves,és 40 leszek decemberben,és nagyon nagyon jó testvérek vagyunk.Kb.12 éves korunkig vívogattunk egymással,azóta ha csak rosszul néz valaki a másikra már ugrunk.Én most várom a 3. babámat,2 fiam van,és érkezik egy kislány.A fiúk úgy várják,mint a Messiást.Megmondták milyen színűre fessük a szobáját,segítenek ruhákat venni,a névválasztásban is közreműködtek.Szerintem mindenképpen jó,és kell a testvér!
2012. aug. 14. 08:23
 13/13 anonim ***** válasza:
en nem akartam 2 gyereket, azt gondoltam hogy majd megkerdi a lanyom ha nagy lesz, mi van, nem voltam eleg jo, miert kellett masik? (ez ha nem lesznek jo testverek) nekem 2 hugom van, az egyikkel megvagyunk, a masikkal nem igazan...ferjemnek is van egy huga, borzaszto a viszonyuk.de aztan rajottem hogy hulyeseg amit gondolok, es lehet h o fogja hianyolni a testvert hiszen imadja agyerekeket. orulok hogy megint babat varok, sokat beszelgetek rola a lanyommal, most 2 eves, alig varom hogy megszulessen es lassam oket egyutt!
2012. aug. 14. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!