Vállalnál úgy harmadik gyereket, hogy a meglévő kettő is igen sokat van a nagyszülőknél? Bővebben lent.
Az igen sokat így értem, hogy heti 3-4 napot, nyáron illetve szünetekben pedig heteket. Ha otthon vannak akkor rosszak együtt anyuka bevallása szerint (3, és 5 évesek) és alig várja egy két nap elteltével hogy vigyék már őket el. Persze szeretnek a nagyszülőkkel lenni meg nekik se teher a 2 kisgyerek látszólag. De a kérdésem az lenne hogy minek akkor harmadik gyerek úgy értem, nem gondol bele a 2 szülő hogy ha ne adj isten valami történik a nagyszülőkkel akkor hogyan tovább? Hogyan fogják a 3 gyereket teljes idegi kiborulás nélkül kezelni, meg még esetleg a beteg nagyszülőket segíteni? Vagy ha ne adj isten meghalnak, mert nem olyan fiatalok már (68-70) akkor hogyan tovább majd, a gyereket "visszaküldeni" már nem lehet majd.
Tényleg csak érdeklődöm hogy más ezt hogy látja.
Nem nem dolgozik az anyuka. Otthon van. Még nincs meg a baba. Nem veszélyeztetett terhes, tudom.
Meg mindenfelé elmászkál amikor a gyerekek épp nincsenek otthon szóval gondolom nincs fekvésre itélve pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!