Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktatok meztelenül lenni...

Szoktatok meztelenül lenni gyermeketek előtt?

Figyelt kérdés
Másfél éves fiam ha éjszaka felkel, és az apja kel hozzá, rögtön bemegy, de meztelenül alszik. Engem nagyon zavar, hogy így megy be. Eltúlzom? Vagy normális dolog?
2012. aug. 13. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es! Te 2 évesen egyedül fürödtél?
2012. aug. 13. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Na igen ezen kicsit én is elgondolkoztam..nekem semmi emlékem nincs 2 éves koromról, na meg a 2 évesemet sem hagyom egyedül soha a kádban (max a nagytesóval...de még így is lazának érzem néha a dolgot)
2012. aug. 13. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, igen egyedül fürödtem és emlékszem rá. Legkorábbi emlékem 1,5 éves koromból van.

Mások is csodálkoznak rajta...én meg azon szoktam csodálkozni, hogy a 2 éves múlt gyerek nem tud beszélni, és a 3 éves gyereken még mindig pelenka van, mert nem tud szólni hogy wc-re kell mennie. Vagy tolják mert menni nem tud. Ők ilyenek, én meg olyan voltam.

2012. aug. 13. 14:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Most, hogy mondod nekem meg az anyaméhből vannak emlékeim. Mindenki a csodámra jár, voltam a tv-ben is :)
2012. aug. 13. 15:20
 15/15 anonim válasza:
Olvastam, hogy egy széles körű felmérés azt igazolta, hogy amelyik családban a szülők és gyerekek gyakran vannak egymás előtt meztelenül, a gyerekek később sokkal kevésbé gátlásosak, kiegyensúlyozottabbak, a szexuális és házaséletük rendezettebb, nagyobb az önbizalmuk, ezáltal sikeresebbek minden téren.
2014. júl. 26. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!