Ez veszélyeztetésnek számít? Ti jelentenétek? Egyáltalán, hogy tudhatnám meg, ki a védőnője?
Facebook-on bejelölt a volt munkatársnőm, majdnem egyszerre szültünk anno. Végül ők elköltöztek még a pici születése előtt, vissza a szülei vidéki házába.
Tegnap este nézegettem a képeit, és enyhén szólva is égnek állt a hajam: 3 hónapos a kislánya, egy csomó kép van róla, ahogy lóg szerencsétlen a bébikompban (! az egy dolog, hogy én ellenzem a kompot, mindenkinek szíve joga dönteni róla, hogy beleteszi-e a gyerekét... na de egy 3 hónapos kisbabát?), ugyanilyen stílusú kép, ahol a gyereket normál bicikliülésbe rakva viszi, és csak azért nem esik ki az a szerencsétlen bébi, mert az ülés csatján kívül még a mellkasánál gumipókkal odafogatták...
És ez csak két példa, voltak egyéb dolgok is.
Abszolút nem vagyok olyan típus, aki feljelentget másokat, meg ha valaki nem úgy csinál valamit, ahogy én, akkor az dögöljön meg, és nem ütöm az orrom mások dolgába, de ez nagyon kicsapta a biztosítékot. (Főleg azért, mert amikor együtt dolgoztunk, egy tök normális, értelmes embernek ismertem meg.)
Ti mit tennétek? Veszélyeztetésnek számít ez egyáltalán? És ha igen, akkor jelentenétek, vagy hagynátok a fenébe, végtére is nem az én gyerekemnek lesz tőle baja? Tanácstalan vagyok, mert nagyon sajnálom azt a pici babát.
Eszembe nem jutna feljelenteni!
Gondolj bele, Te hogy éreznéd magad, ha egy kolléganőd, kivel épp csak elvégeztétek egymás mellett a munkát, felnyomna a védőnőnél valamiért, amiről ő azt gondolja, hogy rossz. Jó nyilván itt tényleg arról van szó, hogy nem éppen tesz jót egy 3 hónaposnak a bébikomp, meg a bicikliülés, de akkor is.
Én is amondó vagyok, hogy inkább vele beszélj, ezzel nem hinném, hogy kimerítené a veszélyeztetés fogalmát, legalább is büntetőjogilag tuti hogy nem. Ennyi erővel azt is feljelenthetnéd a védőnőél aki gumipapucsot ad egy éppen járni tudó baba lábára, mert ugye az sem egészséges, ráadásul veszélyes is. Mert pl az én szomszédom meg ezt csinálja. Akkor fussak a védőnőhöz????????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!