Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összezavarodtam, segítség!?

Összezavarodtam, segítség!?

Figyelt kérdés

szülés után újra kezdtem szedni a fogamzásgátlót. beszedtem az első levelet, ami szombaton fogyott el. a mai napon jött meg a menszeszem. mikor kell kezdeni a második levelet? a héten szombaton? vagy vasárnap?

úúú nagyon béna vagyok, bocsi!

2009. júl. 21. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
hát eléggé, mert csak a tájékoztatót kell elolvasni. ha kihagyásos a gyógyszer akkor 21 napig szeded aztán 7 napig nem szeded, aztán megint 21 napig szeded aztán megint 7 napig nem szeded.
2009. júl. 21. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszer szüneti napok 7 és így a 8. napon kell bevenned a bogyódat.
2009. júl. 21. 18:52
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm lányok!

tehát vasárnap!

bocsi mégegyszer, hogy ilyen hülyeségen "lovagolok" , de már a papírt kidobtam, és olyan lázban voltam, hogy nehogy elrontsam.

nem szeretnénk (még) kistesót!

jó babázást mindenkinek!

2009. júl. 21. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha Cerazettet szedsz (szoptatás mellett ezt lehet csak), akkor azt folyamatosan kell szedni, szünet nélkül.
2009. júl. 21. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Femoden drazsét szedek
2009. júl. 21. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap igen. Ne idegeskedj, én is gyakran számolok vissza hogy mikor is kezdtem és hogy jól haladok. Van hogy egy egy napot csúszok is, de eddig nem volt gond.
2009. júl. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!