Milyen korkülönbség van a gyerekeid között? Így tervezted? Hány évesen szültél? Hogyan hívják őket?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 17:04
11/15 anonim válasza:
elsö 2 között másfél év van ,elsöt 26 és fél évesen szültem másodikat 28 évesen 3.36 évesen szültem ,2 fiu egy lány másodikat nem olyan kiskorkülönbségel szeretük volna harmadikat viszont nagykorkülönbségel és lánynak terveztük .
12/15 anonim válasza:
5 gyermekem van. 18 évesek Máté és Rebeka, 14 Kamilla, 10 Kornél és 6 éves Sári. A korkülönbség szerintem jó bár a 14 éves lányom és a 10 éves fiam rengeteget veszekednek. 23 évesen szültem először most 41 vagyok a férjem 43.
13/15 anonim válasza:
32 évesen szültem az első lányomat Jázmint, ő nemrég töltötte a 8at:) tervezetten jött a következő lányom Mirjam ő 6,5 éves, következő babót is terveztük, ő is lány lett, most 4 éves Janka, aztán becsúsztak az ikrek, de nem bántuk, ők most 3 évesek Viviána és Szonja, és van egy 19 hós leánykám, Norina, ő is tervezett volt. Most 13 hetes kismama vagyok, még egy babát szerettünk volna, elsőre össze is jött, bár másképp, mint ahogy terveztük, mert hármasikreket várunk, az elején féltünk, mostmár örülünk nagyon, a nemüket még nem tudjuk, így a nevüket sem:)
14/15 anonim válasza:
Nekem még nincs gyerekem, de névötletnek jók a tesóim nevei:)
Emília (23), Joakim (21), Sára, Ráhel-én- (20), Anna (18), Lídia (17). Hogy tervezett volt-e? Eredetileg egy gyereket akartak a szüleim...
Szerintem jó a kis korkülönbség, nálunk a legnagyobb és legkisebb között van mondjuk 6 év, ami abból a szempontból nem jó, hogy a kicsi is mindig nagy akart lenni. Azt hiszem anyám 22-23 évesen szülte a legidősebb testvéremet.
15/15 anonim válasza:
21 évesen szültem az elsőt ö most 5.fél éves a neve Flórián.25 évesen a kislányt ő most 25 hónapos és Eszter.Szeretnénk majd még 1et:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!