8 év korkülönbség?
Nálunk a családban szinte mindenhol nagy korkülönbségek vannak, 6-10 év a gyerekek között szinte minden ágon.
A legutóbbi példa, amit láttam: az unokanővérem kisfia 1 éves, a nagy pedig 11. A nagy szeretett volna egy kistesót, megkapta, és most mindenben körülugrálja, segít, cipeli-tolja a babakocsit, eteti, fürdeti, imádja az öcsit. Szerintem nincs baj a nagy korkülönbséggel, a nagy legalább egy kicsit beletanul a családi élet minden mozzanatába, ebben a korban már nem féltékeny, a kicsire pedig többen figyelnek, több törődést kap. :)
Közöttem és az öcsém között pont 8 év van. Imádtam a babakorát, mindenben lelkesen részt vettem.
Gond csak abból lehet, ha már kamaszodik a lányka és élné a saját életét, de ragad rá az öcsi. Ha ő nem akarja majd, ne használjátok ingyen bébicsősznek.
Most már 20 éves nagy ló az öcskös nálunk, a kapcsolatunk nagyon jó, csajozós ügyekben tőlem előbb kérdez, sokszor elmondja az ezzel kapcsolatos problémáit. A férjemet imádja, a kisfiamat szintén, nálunk jól sült el a dolog.
Van egy bátyánk is, közte és köztem 3 év van, tehát ott 11 év a különbség, ennek ellenére mégis jól kijönnek. Suliban önbizalmat adott az öcskösnek, hogy van egy "nagy tesó", aki ha szükséges, bárkit lever. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!